KARSAN'dan muhteşem konser

KARSAN'dan muhteşem konser

Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi.

Şef Udi Bestekar Mustafa Seven yönetiminde sezonun son konseri "Bahar Konseri"nde salonu dolduran müzikseverler, Türk Sanat Musikisine adeta doydu.

Birinci bölümde nihavend, ikinci bölümde segah uşşak, kürdi ve hicaz makamlarından oluşan repertuar büyük beğeni kazandı. Son bölümde seyircilerin sahneye davet edilmesi ve hep birlikte şarkı söylenmesi de geceye damgasını vurdu.

Afife Soydemir'in sunduğu gecede koronun yanı sıra, KARSAN Başkan vekili Muhsin Gürmen "Bir kendi gibi zalimi sevmiş, yanıyormuş" isimli şarkıyı solu olarak seslendirdi ve büyük alkışı aldı. Konserde büyük emeği geçen, KARSAN Genel koordinatörü Mustafa Orta da "Gamzedeyim deva bulmam" isimli şarkısıyla gecenin yıldızı oldu.

Şef Mustafa Seven'in yanı sıra gecenin hazırlıkları aşamasına emeği olan Biz Bize Koro yöneticisi Semih Çövenoğlu da alkışlardan payını aldı.

Yıl içinde Deniz Baykal Kültür Merkezi ve Huzur Evi'nde 2 konser veren Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) Biz Bize Korosu sezonu kapattı. Çalışmalar eylül ayından itibaren yeniden başlayacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.