Karşıyaka Ata’sının izinde!

Karşıyaka Ata’sının izinde!

Karşıyaka Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırladığı Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali 2'nci gününde de büyük ilgi ile karşılaştı.

Şenlikte şu ana kadar 50 farklı etkinlik gerçekleşti, yüzlerce Karşıyakalı bu coşkuya ortak oldu. Festivalin son günü olan Pazar, 20.30'da Feridun Düzağaç Konseri yapılacak.

ETKİNLİKLERE BÜYÜK İLGİ
Karşıyaka Belediyesi'nin Gençlik, Spor ve Sağlık Yaşam Festivali, hafta sonunu kültürel ve sportif etkinliklerle değerlendirmek isteyen tüm vatandaşların ilgi odağı oldu. Dans ve Capoeira gösterileri, genç sporcuların jimnastik şovları, liseli müzisyenlerin muhteşem konseri, eğitici seminerler, bisiklet turu ile yoga ve zumba  etkinlikleri, festivalin en beğenilenleri arasında yer aldı. Kız futbol takımlarının kıran kırana maçı da en çok ilgi gören etkinliklerden biri oldu. Bostanlı Pazaryeri’nde devam eden festivalin ikinci gün etkinliklerine de yüzlerce Karşıyakalı katıldı, coşkuya ortak oldu.

FERİDUN DÜZAĞAÇ SAHNE ALACAK


Karşıyaka Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali, yarın da (Pazar) eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda, sabah 7.30'daki koşu turu ile başlayacak olan son gün etkinlikleri; kano, bisiklet turları, zumba ve pilates gösterileri ile devam edecek. Saat 20.30'da ise sevilen sanatçı Feridun Düzağaç, Bostanlı'da sahneye çıkacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Herkesi bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.