Karşıyaka Spor Kulübü, başarıya kilitlendi

Karşıyaka Spor Kulübü, başarıya kilitlendi

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Karşıyaka Spor Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarının İzmir etabını tamamladı.

Antalya kampı öncesi son antrenmanı gerçekleştiren futbolcular ‘başarı’ sözü verdi. Takım Kaptanı Mustafa Aşan “Tüm olumsuzluklara kulaklarımızı tıkadık. Kamp sürecini en iyi şekilde tamamlayıp ligin ikinci yarısında başarıya ulaşacağız” dedi.
 
KAF KAF’TA YÜZLER GÜLÜYOR
 

İçinde bulunduğu zor süreçten çıkış yolları arayan Karşıyaka Spor Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. Yarın (Çarşamba) başlayacak Antalya kampı öncesi başarıya kilitlenen futbolcuların, tüm zorluklara rağmen moralli olması yüzleri güldürdü.
 
“BAŞARIYA KİLİTLENDİK”
 

Takım Kaptanı Mustafa Aşan “Kulüp olarak zorlu günlerden geçtiğimiz doğru ancak bizler profesyonel sporcularız. Saha dışındaki tüm olumsuzluklara kulaklarımızı tıkadık ve başarıya kilitlendik. Karşıyaka Spor Kulübü büyük bir camia. Bu zor günler geride kalacaktır. Buna olan inancımız tam. Futbolcular olarak bizim üzerimize düşen, sahada alın terimizle mücadele etmek. Kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya moralli gireceğiz. Bizden bekleneni sahaya yansıtıp başarılı olacağız. Tüm takım arkadaşlarımızın ortak düşüncesi budur” dedi.
 
KAMP YARIN BAŞLIYOR
 

Karşıyaka Spor Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. 3 Ocak’ta başlayacak olan kamp, 12 Ocak’ta son bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.