Karşıyaka'da Caza muhteşem başlangıç

Karşıyaka'da Caza muhteşem başlangıç

Kültür ve sanat etkinlikleriyle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez Caz Festivali gerçekleştirildi.

Kerem Görsev Trio ve KODA’nın muhteşem konseriyle başlayan festival; Birsen Tezer, Meltem Cumbul, Kürşat Başar ve Bülent Ortaçgil gibi ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak.
 

MÜZİK ŞÖLENİ
 

Karşıyaka Belediyesi tarafından 22-27 Kasım tarihleri arasında Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda düzenlenen Karşıyaka Caz Festivali, Kerem Görsev Trio ve Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’nın konseriyle kapılarını açtı. Yaklaşık iki saat süren konser, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
karsiyaka_8721.jpg

DOPDOLU FESTİVAL
 

Caz müziğinin farklı renkleriyle zenginleşen festival programı; bu akşam (23 Kasım) Birsen Tezer, 25 Kasım’da Kürşat Başar & Burçin Büke & Ayşen, 26 Kasım’da Meltem Cumbul & Manuş-u  lâ konserleriyle devam edecek. Organizasyonun 27 Kasım’daki finalinde ise usta sanatçı Bülent Ortaçgil sevenleriyle buluşacak. Konserler saat 20.30’da başlayacak. Ayrıca hafta sonunda gündüz konserleri de olacak. 25 Kasım Cumartesi saat 15.00’te Buca Blues Quartet, 26 Kasım Pazar günü aynı saatte Benshi sahne alacak. Konserlerin biletleri Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu gişesinden ve Biletix’ten edinilebilecek.
 

SANAT KENTİ KARŞIYAKA
 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kültür ve sanat kenti Karşıyakamıza çok yakışan bir organizasyonu daha müzikseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk kez gerçekleştirdiğimiz festivale muhteşem bir başlangıç yapan Kerem Görsev Trio ve KODA’ya teşekkür ediyorum. Ülkemizin çok değerli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Her etkinliğiyle müzik şöleni yaşatacak festivalimize tüm İzmirlileri bekliyoruz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.