Karşıyaka’da iki özel söyleşi!

Karşıyaka’da iki özel söyleşi!

Karşıyaka Belediyesi, 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü kapsamında “Karşıyaka Söyleşileri” düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi, 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü kapsamında “Karşıyaka Söyleşileri” düzenledi. İki özel buluşmaya ev sahipliği yaptı. İlkinde; Karşıyaka camiasının önde gelen isimleri Karşıyakalılarla buluştu. İkinci söyleşide ise Gazeteci-Yazar Banu Avar ‘2018 dünya düzenini anlattı.

KARŞIYAKA KONUŞUYOR

Kültür-sanat etkinlikleriyle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Türkiye’nin ve Karşıyaka’nın değerlerini ‘Karşıyaka Söyleşileri’nde halkla buluşturdu. İlk etkinlik 1912 Karşıyaka Derneği işbirliğiyle, Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapıldı. ‘Karşıyaka Konuşuyor’ başlıklı söyleşiye Şebnem Tabak, Yücel İzmirli, Sancar Maruflu, Ersin Doğer, Muammer Gezginci, Ateş Özerk, Ekrem Güçsav, Cem Karagözlü, Ahmet Talimciler, Hüsnü Tekeşin, Mustafa Karluk ve Secder Akıncı konuk oldu. Her konuk; Karşıyaka’da Atatürk, kadın, eğitim ve sosyal hayat gibi farklı bir konu başlığı altında söyleşi yaptı. Etkinliğin moderatörlüğünü de Vehbi Moğol üstlendi.

BANU AVAR İLE DÜNYA DÜZENİ

Karşıyaka Söyleşileri kapsamındaki diğer etkinliğe ise Türkiye’nin tanınmış yazarlarından, araştırmacı gazeteci, televizyon program yapımcısı ve sunucusu Banu Avar katıldı. 2018 Dünya Düzeni başlıklı söyleşide dünya gündeminden ülke siyasetine kadar pek çok konuda tespitlerini paylaşan Avar  salonu dolduranların büyük ilgisi ile karşılaştı. Etkinliklere katılanlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.