Karşıyaka'da şok... İstifa etti

Karşıyaka'da şok... İstifa etti

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Karşıyaka'da geçen hafta görevinden ayrılacağı öğrenilen Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan, istifasını açıkladı.

Sezon başında Karşıyaka’ya firması HB Pehlivanoğlu İnşaat adıyla sponsor olduktan sonra yönetim dışından şube başkanlığına getirilen, geçen hafta yönetimi hedef alan açıklamalar yapan Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan, ayrılık açıklamasında kulüpte yaşananlara tepki gösterdi. İlk olarak Folkart Yapı’yla yaşanan reklam krizine değinen Şevket Pehlivan, “Silivrispor maçında bu nedenle formanın sırtındaki firma ismimin yarısının kapatılması beni rahatsız etti. Benim de kariyer planlamam, geçmişim, geleceğim var. Yönetimin diğer sponsor firmayla görüşmesi sonrası yapılan açıklamalardan da rahatsızım” dedi.

Sezon başında Başkan Mutlu Altuğ’la imzaladıkları sözleşmeye göre basketbol takımının sırtında ve salonda reklamı bulunması gerektiğini dile getiren Pehlivan, “Yaşar Holding sözleşmeyi görmek istedi. Yönetim ona da hayır demedi. Sözleşmem üçüncü şahıslarla paylaşıldı” diye konuştu. Şube danışmanı unvanıyla göreve gelmesi tartışma yaratan eski hakemlerden Mutlu Çelik’i kendisinin sportif direktör olarak belirlediğini söyleyen Pehlivan, “Ama maalesef Çelik’i teknik direktör Atilla Güneş istemedi. Futbol şubesinde tek sorumlu bensem ve ben Mutlu Çelik’e getirdiysem bunu ne Atilla Güneş, ne yardımcıları sorgulayamazdı. Ancak burada yönetim kurulu da yanımda olmadı. Bana verilen arabanın direksiyonu bende değil” diye konuştu.

Şimdiye kadar verdiği parayı Karşıyaka’ya hibe ettiğini belirten Pehlivan, “Turkuaz forma yaptırdım, 6 hafta oldu siyasi diye daha giymediler. Bunun gibi birçok şey yaşandı. Verdiğim parayı sorgulamak için futbolun başına geldim ama bu işin sonunu karanlık ve dipsiz bir kuyu olarak görüyorum. Attığım taşın nereye gittiğini görmediğim için ayrılıyorum. Bana verilen futbol şube başkanlığının göstermelik olduğunu anladım. Başkan Mutlu Altuğ sezon başı borçlar için bir fon şirketiyle anlaşmak üzereydi ama bu istenmedi. Bu yönetim ve bu teknik heyetle bir arada olmak istemiyorum. Sponsorluk sözleşmemi de feshedeceğim. Sözleşmemi üçüncü şahıslara verdikleri için anlaşma şartlarımıza göre 500 bin TL’lik tazminat davası açmaya hakkım var ama açmayacağım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.