Karşıyaka’da ‘Zülfü Livaneli’ gecesi

Karşıyaka’da ‘Zülfü Livaneli’ gecesi

KODA’dan muhteşem final

Yıl boyunca Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), sezonu “Livaneli Senfonik Eserler” konseriyle kapatacak. 8 Haziran’daki konsere, Sanatçı Zülfü Livaneli de konuk olarak katılacak.
 
SENFONİK ESERLER

Türkiye’de bir ilçe belediyesi tarafından kurulan ilk kadrolu oda orkestrası olan KODA, 2017-2018 sanat sezonuna muhteşem bir konserle final yapacak. Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek “Livaneli Senfonik Eserler” konseri, 8 Haziran Cuma günü saat 20.30’da başlayacak. 
 
NAZIM’IN ANISINA

Nazım Hikmet’i Anma Haftası çerçevesinde, Sanatçı Zülfü Livaneli’nin yaptığı bestelerin senfonik düzenlemeleri seslendirilecek. Şef Rengim Gökmen’in yöneteceği konserin dinleyicileri arasında Livaneli de yer alacak. Ayrıca, geceye konuşmacı olarak katılacak Prof. Dr. Onur Bilge Kula da Zülfü Livaneli’nin sanatını ve eserlerini anlatacak. 
 
MÜZİK ŞÖLENİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hikmet Şimşek Sanat Merkezimizde ayda iki kez ünlü şef ve solistlerle birlikte muhteşem konserler veren, sanat ışığını Karşıyaka’nın dışına da taşıyarak gurur kaynağımız olan KODA, sezonu çok özel bir konserle kapatıyor. Zülfü Livaneli’nin eşsiz eserlerini orkestramızın yorumuyla dinleyecek, unutulmaz bir müzik şölenine tanıklık edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.