Karşıyakalı çocuklar, Gece Gözlem Etkinliği ile uzayda yolculuğa çıkacak

Karşıyakalı çocuklar, Gece Gözlem Etkinliği ile uzayda yolculuğa çıkacak

Evrensel Çocuk Merkezi Planetaryum’da Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen "Gece Gözlem Etkinliği" ile çocuklar, uzayda yolculuğa çıkacak.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi Planetaryum’da "Gece Gözlem Etkinliği" düzenleniyor. Çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesi için çalışmalarına devam eden Karşıyaka Belediyesi, miniklerin uzayın derinliklerine yolculuk yapmasını ve evrene dair merak ettikleri sorulara yanıt aramasını sağlayacak.

02-16-31 Ağustos 2022 tarihlerinde 20.30-23.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan ve yaş sınırı bulunmayan etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (232) 324 63 43 numaralı hattan Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü'ne ulaşabilir.

fywf1jmx0aepjpi.jpg

Karşıyaka Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımında "Evrensel Çocuk Merkezi Planetaryum’da gerçekleştireceğimiz Gece Gözlem Etkinliğinde uzayın derinliklerine yolculuk yapacağız; evrene dair merak ettiğimiz sorulara yanıt arayacağız. 02-16-31 Ağustos 2022 tarihlerinde 20.30-23.30 saatleri arasında yapacağımız yaş sınırı olmayan etkinliğimiz hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 324 63 43 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.