“Karşıyaka’nın Amazonları”

“Karşıyaka’nın Amazonları”

İzmirlileri ragbi sporuyla tanıştıran ve Türkiye Şampiyonluğunu 2 kez kazanan “Karşıyaka’nın Amazonları” olarak isim yapan Bostanlıspor Bayan Ragbi Takımı, 3. Şampiyonluğa hazırlanıyor…

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahada çalışmalarını Azeri antrenörleri Mahdi Norouzi yönetiminde hafta sonları yapan “Karşıyaka’nın Amazonları”ndan bu yıl da başarılı sonuç bekleniyor. Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “İzmir ve Karşıyakalıları ragbi sporuyla tanıştırmanın keyfini 2 Türkiye Şampiyonluğu ve ilk yılımızda da kuruluşumuzdan 3 ay sonra gelen Türkiye İkinciliği ile  taçlandırdık. Şimdi 3. şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Ankara’da yapılacağı planlanan Türkiye Şampiyonası öncesinde çalışmalarımız yoğunlaştı. Sakatlıklar nedeniyle tecrübesiz bir kadro ile de maçlara çıkma durumumuz var. Ancak “Karşıyaka’nın Amazonları” pes etmez. Tüm rakiplerimiz bizim ekibe bileniyorlar. Yenmek onları için en büyük hedef oldu. Biz de bunun bilinciyle tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Antrenörümüz Azerbeycanlı, İran’da çalıştı ve şimdi de Bostanlıspor’da. Aynı zamanda da Milli Takımlarımızın yardımcı antrenörü.  Ekibimize güvenimiz tam” dedi.


Erboy, Türkiye Şampiyonasına çıkacak ekibe sponsor da aradıklarını belirten Avni Erboy, Karşıyakalı firmalara, şirketlere “Deplasman masraflarımızı karşılayabilmek için formaya reklam arıyoruz. Karşıyakalılardan destek bekliyoruz” diye de çağrıda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.