Katliam gibi kazada ölen 5 kişi İzmir’de toprağa verildi

Katliam gibi kazada ölen 5 kişi İzmir’de toprağa verildi

Denizli’nin Honaz ilçesinde kum yüklü tırın, düğüne gidenleri taşıyan yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi İzmir'de son yolculuklarına uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli- Ankara Karayolu'nun Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Denizli yönüne doğru giden Bekir Atman'ın kullandığı 34 DZP 704 plakalı kum yüklü kamyon, refüjü aşıp, bariyerleri parçalayarak karşı yönden gelen İbrahim Sungur yönetimindeki 48 E 4505 plakalı otobüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon ve otobüs şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki polis memuru Birol Küçük, Ümran Yıldırım, Bahar Şahar, Engin Güler, Derya Can ve Emel Özcan hayatını kaybetti. Otobüs şoförü, muavin, 40 yolcu ve kamyon şoförü de yaralandı. Hastanede müdahale edilen yaralılardan Emel Özcan'ın eşi Necati Özcan da tüm çabalara rağmen yaşamanı yitirdi. Böylece kazada ölen vatandaşların sayısı 7'ye çıktı.

aw022146-01.jpg

5 VATANDAŞ, İZMİR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kamyon ve otobüsün çarpışması sonucunda vefat eden vatandaşların cenazeleri ailelerine teslim edilirken, kazada hayatını kaybeden Bahar Şahar (50), Engin Güler (70), Derya Can (54), Emel Özcan (66) ve eşi Necati Özcan'ın (67) cenazeleri memleketleri İzmir'e getirildi ve Menderes Barbaros Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Öte yandan ölen vatandaşların yakınları bu anlarda göz yaşlarına hakim olamayıp ağıtlar yaktı.

aw022146-05.jpg

ÖZCAN ÇİFTİ DÜĞÜN İÇİN ALMANYA’DAN GELDİ

Kazada hayatını kaybeden Emel Özcan ve eşi Necati Özcan’ın 40 yıldır Almanya'da yaşadıkları öğrenilirken, yeğenlerinin düğüne katılmak için 10 gün önce İzmir'e geldikleri ifade edildi.

aw022146-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.