Kaya'dan Büyükşehir'e: Güzel olan her şeye düşmanlar!

Kaya'dan Büyükşehir'e: Güzel olan her şeye düşmanlar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinelerinin Selçuk'taki hastane alanına moloz ve çöp döküldüğü iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

15 Aralık 2021'de ihaleye çıkılması planlanan, daha sonra iptal edilen Selçuk Devlet Hastanesi’nin yapımı için ihale tarihi 23 Eylül 2022 olarak belirlenmiş fakat yine ertelenmişti. İhale tarihi için dün son tarih verildi.

İhale tarihinin netleşmesinin ardından iddialara göre İzmir Büyükşehir Belediyesi hastanenin yapılması planlana alana iş makineleriyle girdi.

soyere-bir-tepki-de-kayadan-geldi-9678.jpg

Alana çöp ve moloz döküldüğünü iddia eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya duruma sosyal medyadan tepki gösterdi. Kaya, açıklamasında "Selçuk Devlet Hastanesi yapım ihalesi 25 Ekim'de yapılıyor. İstemezükçü CHP'li Büyükşehir Belediyesi'ni telaş almış, hastane yapacağımız alana moloz ve çöp dökmeye başlamışlar. Yıllardır engellemek için her şeyi yaptılar, hala vazgeçmiyorlar. Güzel olan her şeye düşmanlar!’’ ifadeleri ile CHP'yi eleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.