Kayseri'deki kınamaya Gökçe'den kınama

Kayseri'deki kınamaya Gökçe'den kınama

BU MİLLETİ HİÇBİR ALÇAK TERÖR ÖRGÜTÜ YILDIRAMAZ.

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak bir mesaj yayınladı. Gökçe mesajında şu ifadelere yer verdi:

17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman personelimiz şehit olmuş 56 kahraman personelimiz yaralanmıştır.

Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğini ortaya koyacağına  yürekten inanıyoruz   .

Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan, bu eylemi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu  ile yaklaşmasını temenni ediyoruz.

BU MİLLETİ HİÇBİR ALÇAK TERÖR ÖRGÜTÜ YILDIRAMAZ.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.