Kaza Geçirdiyseniz 250 Bin Lira Tazminat Alabilirsiniz

Kaza Geçirdiyseniz 250 Bin Lira Tazminat Alabilirsiniz

​​2008'den sonra trafik ve iş kazası geçirerek vefat edenlerin yakınları veya kaza geçirip yaralanan birçok vatandaş alabileceği tazminattan habersiz yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor.

Hayatlarına bir yakınını kaybetmenin acısı veya engelli olarak devam etmek gerçeğiyle devam etmek zorunda kalan birçok insan, trafik kazalarından ve iş kazalarından kaynaklı açılan davaların temelini "haksız fiil" oluşturduğu için uğradıkları zararların telafi edilebilmesi adına kusurlu taraftan veya sigorta şirketinden orantılı olmak şartıyla 250 bin liraya kadar tazminat talep edebilirler.

İki şekilde​​ tazminat talep edilebilir
Kazalardan dolayı bireyler uğradıkları zararları maddi ve manevi olmak üzere iki şekilde talep edebilirler. Bir yakınını kaybeden vatandaşların mirasçıları, kazaya sebebiyet veren kişi ve aracın sigorta şirketinden zararlarının tazminatı talep edebilir.
Ölümle sonuçlanan kazalarda süreç nasıl işler?
Devletin 2008'den beri uyguladığı politika sayesinde trafik ve iş kazalarında yaşanan mağduriyetler tazmin edilmeye çalışılıyor. İzmir başta olmak üzere, Antalya, Isparta, Denizli, Edirne, Balıkesir ve Kocaeli gibi şehirlerde de faaliyet gösteren Kaza Mağdurları Danışmanlığı Ltd. Şti.  yakınlarını kaybeden veya büyük maddi/manevi hasar gören vatandaşlara danışmanlık yaparak yol gösteriyor. Ölümlü  ve yaralanmalı kazalar konusunda kusurlu taraftan tazminat alınması için profesyonel olarak danışmanlık hizmeti veren şirket, ölümle sonuçlanan kazalarda maddi/manevi zararın tazmininin 5 kalem altında toplanabileceğini vurguluyor. Kaza Mağdurları Danışmanlığı Ltd. Şti. Ölümlü kazalarda 5 kalem altında maddi nedenlerle alınabilecek tazminatı şu şekilde sıralıyor:

● Ölenin desteğinden yoksun kalma tazminatı
● Ölüm anına dek yapılan hastane ve tedavi masrafları
● Ölüm anına dek oluşan gelir kaybı
● Cenaze ve defin masrafları
● Bunların yanında aracın uğradığı zararlar

Öte yandan Kaza Mağdurları Danışmanlığı manevi olarak zarar gördükleri nedeniyle vefat edenin yakınlarının ölümden kaynaklı elem ve üzüntü nedeniyle tazminat talep edebileceğini de vurguluyor.

Tazminatınızı eksiksiz olarak alabilirsiniz!
Yurt içi veya yurt dışında gerçekleşen kazalardan dolayı tazminat alabileceğini vurgulayan Kaza Mağdurları Danışmanlığı Ltd. Şti. bu konuda aracılık ederek kazada yakınını kaybedenlerin veya kalıcı olarak hasar alanların kuruşu kuruşuna tazminatlarını almaları için danışmanlık yapıyor.
Kurumsal bir kimlik taşıyan Kaza Mağdurları Danışmanlığı Ltd. Şti. konuyla ilgili evraklar tamamlandığı tarihten itibaren 45 gün içerisinde tazminatın hesabınıza yatacağını ve para elinize geçmeden cebinizden tek kuruş dahi çıkmayacağını garanti ediyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için: info@kazamagdurlari.kazamagdurlari.com.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.