Kazanan 'Menemen olsun'

Kazanan 'Menemen olsun'

Arif Çayan yazdı; Kazanan 'Menemen olsun'

Yerel seçimlere girerken birçok ilde ve ilçede belediye başkanlığı için aday adaylığı açıklamaları da arka arkaya geliyor, gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Menemen’de, CHP’den Menemen Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Kemal Sönmez’in açıklamasına da katıldık.

Bütün gazeteciler gibi, gazeteci ordusuyla birlikte açıklamalarını dinledik.

Menemen’de doğan, Menemen’de büyüyen, Menemen’de iş sahibi olan, Menemen’de iş insanı olarak hayatını çekirdek değil, geniş ailesiyle birlikte devam ettiren Mustafa Kemal Sönmez’in, aday adaylığını açıklamasından daha çok Menemen için, Menemenliler için ne kadar heyecanlı olduğunu gördük.

Doğup, büyüdüğü ve yaşadığı şehir olan Menemen’in bütün sorunlarını yaşadığı için bilen, bildiği için de çözüm üzerine aklını yoran Sönmez'in, ‘Aday adayıyım’ derken hedefinin başkanlık koltuğuna oturmak değil, daha güzel bir Menemen yaratmak olduğunu anlıyorsunuz.

Menemen’le ilgili çocukluğundan, gençliğinden, okuduğu yıllardan; çalıştığı yıllara kadar nelerin yaşandığını, nelerin değiştiğini, nelerin değişemediğini çok iyi analiz eden Mustafa Kemal Sönmez, CHP’nin aday göstermesi halinde Menemen’de, Menemenliler için neleri yapabileceğini de kısa ve öz şekilde anlattı.

Açıklamalarını takip eden gazetecilerin çoğunluğu Mustafa Kemal Sönmez’in neden aday adayı olduğunu net şekilde anladı.

Açıklamalarını takip eden gazetecilerin çoğunluğu Mustafa Kemal Sönmez’in neden CHP’den aday adayı olduğunu da net şekilde anladı.

Mart 2024 seçimlerinde CHP Menemen Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Kemal Sönmez olması için geriye iki akıllı adım kaldı.

Birincisi CHP’nin kendi içinde yapacağı analiz sonucunda Menemen’de, Menemeni ve Menemenlileri çok iyi tanıyan, onların da çok iyi tanıdığı Mustafa Kemal Sönmez’i aday olarak göstermesi.

İkincisi ise Menemenlilerin, kendi içlerinden birisi olan, çocukluğuna, gençliğine ve iş insanı olarak ilçelerine katkılarını bildikleri Mustafa Kemal Sönmez’i başkan olarak görmek istemeleri.

Menemen’in ve Menemenli için zor olduğu kadar, geleceklerini de ilgilendiren bu yerel seçimlerde Mustafa Kemal Sönmez’in arada bir söylediği tek hedef, tek kazanan ‘Menemen Olsun!!

whatsapp-image-2023-11-20-at-13-03-39.jpeg

whatsapp-image-2023-11-20-at-13-03-38.jpeg

whatsapp-image-2023-11-20-at-13-03-40-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.