Kebir'den ekibine "Süper Lig" teşekkürü

Kebir'den ekibine "Süper Lig" teşekkürü

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni sahasında namağlup ve lider olarak tamamlayarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselen takımın tüm oyuncu ve teknik kadrosuna teşekkür etti.

İki yıldan az bir sürede Süper Lig’e yükselmenin, örneği olmayan bir başarı olduğunu söyleyen Kebir, “İlk günden son güne kadar bizimle birlikte olan tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza, tüm emekleri için kulübüm adına teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezonu geride bıraktık. Yeni sezonda Süper Lig’de yer almamızda herkesin çok büyük emeği var.  Baş Antrenörlerimiz başta olmak üzere, staff kadromuzda da birbirinden kıymetli isimlerle çalıştık. Hepsi kendi alanında bize göre en iyi isimlerdi ve beklediğimiz katkıyı da fazlasıyla verdiler. Hepsinin emeklerine, yüreklerine sağlık” diye konuştu. 

AİLE GİBİYİZ


Geçen sezon kadrodaki tüm oyuncuların, başarılı ve büyük kulüplerde forma şansı bulmuş isimler olduğunu hatırlatan Volkan Kebir, oyuncusundan malzemecisine kadar herkesin kulübü bir aile olarak görmesinin başarıda önemli bir etken olduğunu kaydederek sözlerine şöyle devam etti;


“Tüm oyuncularımız ilk idmandan son maça kadar canını dişine taktı, kulübü kendi kulüpleri gibi sahiplenerek son ana kadar mücadele etti. Sezon içinde birçok anı biriktirdik. Yemekler yedik, gezdik, etkinliklere katıldık, doğum günlerimizi kutladık, deplasmanlarda birbirimize yol arkadaşlığı yaptık. Hepsi birbirinden keyifli geçen her günün ardından, yolun sonunda başarının gelmiş olması tarifsiz bir duygu. Zaten final maçında hepimizin birbirimize sarılıp ağlaması bu duyguların en büyük kanıtıdır. Yeni sezonda, gelecek yaşamlarında hepsine şimdiden başarılar diliyorum.”

BORNOVA BECKER SPOR 2016–2017 SEZONU STAFF KADROSU
 

Baş Antrenör        : Olcay Orak 
Baş Antrenör         : Murat Alkaş
Genel Menajer     : Yalçın Erciyes 
Teknik Menajer     : Dursun Bilici
Yardımcı Antrenör     : Adnan Can
İstatistik Görevlileri     : Yasin Yalavaç - Cihan Gündüz
Kondisyoner         : Doğan Çatak
Alt Yapı Sorumlusu     : Tuğçe Kaya
Masör             : Volkan Seyhan 
Kulüp Doktoru     :Erdem Başoğlu
Ulaşım Sorumlusu     : Ali Döngül 
Basın Danışmanı     : Gizem Görgülü 

BORNOVA BECKER SPOR 2016–2017 SEZONU OYUNCU KADROSU
 

Bahar Yapar 
Gülşah Duman 
Esra Kayaoğlu 
Halime Uykan 
Gülşah Akkaya
Nihal Güngör
Behiye Naz Karagözoğlu
Nazlı Güler
Aysun Yararbaş 
İlsu Darıcıoğlu
Gizem Gökdemir 
Shae Kelley
Duygu Fırat 
Gonca Karataş 
Chanita Marie Jordan  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.