KEMALPAŞA’DA HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR

KEMALPAŞA’DA HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Ulucak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle buluşmaları etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Kemalpaşa'yı Birlikte Yönetiyoruz' sloganı ile başlatmış oldukları mahalle buluşmaları kapsamında Ulucak mahalle sakinleri ile bir araya geldiklerini ifade etti.


“ Bizim can yoldaşımız millettir ve milletimizle beraber olduğumuz müddetçe bizi bu kadim millete hizmet etme yolundan kimse ayıramayacaktır” diyen Başkan Uğurlu, bir bütün olarak ele aldıkları Kemalpaşa’da her mahalleye olduğu gibi Ulucak Mahallesine de hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.  Uğurlu, "Kemalpaşa'da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Kemalpaşa bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimizdir.  Ortak yaşam alanımız olan güzel şehrin incisi Kemalpaşa'mız için daha hayırlı kararlar almak ve şehrimizi birlikte yönetmek için düzenlemiş olduğumuzu 'Mahalle Buluşmaları' etkinliğimiz kapsamında Ulucak mahallemizin esnaf ve eşrafları ile bir araya geldik” dedi.  

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
 

Başkan Uğurlu, Ulucak mahallesine yaptıkları Dibek meydanı, yol ve peyzaj çalışmaları, düğün salonları, Bilgievi gibi bir çok projenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam edeceğini belirterek,  “Ayrıca Kemalpaşa genelinde birçok vizyon ve prestij projeyi de hayata geçirerek Ulucaklı vatandaşlarımız da dahil olmak üzere hizmete sunduk.  Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemalpaşa'da gerçekleştirdiğimiz projeler sadece ilçe halkının değil tüm şehrin yararlandığı, merak ettiği prestijli yatırımlar oldu. Bu doğrultuda Ulucak mahallemizde hak ettiği hizmetlere kavuştu. inşallah Ulucak mahallemize daha da  fazla yatırım yapacağız. Bugün mahallemize yapacağımız yatırımlarla ilgili istişare edip, yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı.

“ULAŞIM VE DOĞALGAZ SORUNUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”


Ulucak halkının doğalgaz, ulaşım, altyapı gibi sorunlara ağırlık verdiklerini hatırlatan Uğurlu, “Görev ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen halkmızın bütün taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediyesi, İZMİR GAZ ve ESHOT gibi kurum ve kuruluşlarını ilgilendiren taleplerine de cevap vermeye çalışıyor en azından vatandaşlarımızla birlikte muhataplarına iletmeye gayret gösteriyoruz. Ulucaklı kardeşlerimizin ulaşım ve doğalgaz ile ilgili sorunlarını da yakından takip edip, hayırlı sonuçlara ulaştırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.


Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinledi ve sorularını cevapladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.