Kenan Işık yaşıyor mu?

Kenan Işık yaşıyor mu?

2014 yılında geçirdiği talihsiz kazanın ardından beyin kanaması geçiren ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın son durumu merak ediliyor. Peki sanatçının sağlık durumunda bir değişiklik var mı?

MEDYA EGE - 21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren ünlü sanatçı Kenan Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmış ve bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra beyin kanaması geçirdiği öğrenilen sanatçının 4 saat süren ameliyatının ardından hayati tehlikesi bulunduğu belirtilmişti. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada kalan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

2630838.jpg

KENAN IŞIK KİMDİR?

1 Ekim 1947 yılında Malatya'da doğan Türk oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu Yusuf Kenan Işık, özellikle Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile tanınmaktadır.

Hayatı

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memurun çocuğu olan Kenan Işık, ortaokul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimine Ankara'da devam etmiştir. Aynı zamanda bu dönem Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.