Kenan Sofuoğlu, İzmir’den ‘Tam Gaz’  destek bekliyor

Kenan Sofuoğlu, İzmir’den ‘Tam Gaz’ destek bekliyor

Dünya Supersport Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi veren Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun sevenleri için İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde kariyerinin 15. yılına özel bir alan kuruldu.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi veren Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun sevenleri için İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde kariyerinin 15. yılına özel bir alan kuruldu. 4 gün boyunca açık olacak alanda ziyaretçiler, sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde milli motosikletçi ile yarışma heyecanını da yaşayacak. Kenan Sofuoğlu’na www.kenanlatamgaz.com ‘da en etkili desteği veren sekiz kişi, başarılı ismi Avrupa’daki dört yarışından birinde izleme fırsatı yakalıyor.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda beş kez dünya şampiyonu olmayı başaran, bu sezon da son iki yarışını kazanarak fırtına gibi esen Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun sevenleri, Kenan’la Tam Gaz’ kampanyası sayesinde ünlü pilot ile iletişime geçebiliyor. Ülkenin çeşitli yerlerinde yapılan buluşmaların ardından, bu kez İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde Sofuoğlu için kurulan ve 4 gün boyunca açık olacak alanda ziyaretçiler, destek mesajlarını paylaşabiliyor, Kenan Sofuoğlu’nun orijinal tulumu, kask ve şampiyonluk kupalarından oluşan sergiyi gezebiliyor ve sanal gerçeklik (VR) teknolojisini kullanarak milli motosikletçi ile yarışabiliyor.

Mart ayında başlayan kampanya kapsamında Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’na destek olmak isteyen sevenleri www.kenanlatamgaz.com internet sitesinden çeşitli ödüller kazanma şansı yakalayacak. Siteden mesajlarını yazarak sosyal medyadan #KenanlaTamGaz etiketi ile paylaşan hayranlarından seçilecek sekiz kişi, Avrupa’da koşulacak dört yarıştan birini yerinde izleme fırsatına erişecek ve Kenan Sofuoğlu’nun yaşadığı heyecana dahil olacak.  

www.kenanlatamgaz.com adresindeki ‘Kenan’ın Garajı’ bölümündeki testte en yüksek puanı alacak kullanıcılar da, bir gün boyunca Sofuoğlu ile pistte zaman geçirecek. Bu sezon altıncı şampiyonluğunu düşleyen ve başarısına başarı katmak isteyen Kenan, 28 Mayıs’ta İngiltere’de düzenlenecek yarışta tekrar zirveyi hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.