Kerem Ali Sürekli’den Başkan Soyer’e elektrik cevabı

Kerem Ali Sürekli’den Başkan Soyer’e elektrik cevabı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e "İzmir, kendisinden; belediyeyi doğru yönetmesini bekliyor, algı oluşturmasını değil!" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden elektrik faturası ile ilgili paylaşım yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, cevap verdi.

surekliden-soyere-cittaslow-metropol-tepkisi-h262388-96d79.jpg

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Başkan Sürekli, ‘’CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer; işini gücünü bırakıp genel siyaset üstünden demagojiye soyunmuş. İZSU binasının camına astığı elektrik faturası karşılaştırması ile prim yapmaya çalışması oldukça karakomik bir durum! Belediyenin en başarısız temel hizmet adreslerinden İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman! Kaldı ki, elektrik konusunda verdiğimiz destekler artarken, hükümetimizin kalıcı çözüm için çalışmaları sürüyor. Belediyecilikteki başarısızlığı Seferhisar’ı iflas ettirmesi ile bilinen Soyer’in, İzmir’e aynı kaderi yaşatacağı kaygısı büyüyor. İzmir, kendisinden; sadece devletten aldığı katkı payı %40 artan belediyeyi doğru yönetmesini bekliyor; genel siyaset yapıp algı oluşturmasını değil!’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.