Kılıçdaroğlu Aydın'da... "CHP entellerin partisi derler..."

Kılıçdaroğlu Aydın'da... "CHP entellerin partisi derler..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da muhtarlarla buluştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası-Efes Kongre Merkezinde düzenlenen ve Aydın genelindeki tüm muhtarların katıldığı toplantı için Kuşadası’na gelen Kılıçdaroğlu’na, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri ile il merkezi ve ilçelerden gelen çok sayıda partili eşlik etti.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "CHP entellerin partisi derler. Entellerden biri de benim arkadaşlar. Babam ilkokul mezunuydu. Annem okuma yazma bilmezdi. Ablam okuma yazma bilmezdi. Kardeşlerim arasında bir tek ben okuyabildim. 7 kardeşimden okuyabilen sadece benim. Kimin sayesinde? İşte bu adam sayesinde" diyerek Atatürk'ün fotoğrafını gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "İki kızım bir oğlum var. Dünyada paraya tamah etmedik" diyerek konuşmasını sürdürdü.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti; "Demokrasilerde en büyük ölçü halkın desteğidir. Aynı şeyi defalarca söyledik. Her kuruşun hesabını millete vereceksin. Oy vermese de her vatandaşa hizmet gidecek."

İki gün sürecek olan muhtarlar toplantısının ilk bölümüne katılacak olan Kılıçdaroğlu, akşam Kuşadası’ndan karayolu ile İzmir’e giderek, İzmir’den uçakla İstanbul’a geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.