Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor... İşte programı

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor... İşte programı

CHP Genel Başkanı 15 Nisan Pazar günü geleceği İzmir'in Tire ilçesinde 2 önemli açılışa katılacak.

CHP Genel Başkanı 15 Nisan Pazar günü geleceği İzmir'in Tire ilçesinde 2 önemli açılışa katılacak. Kılıçdaroğlu programının ikinci günü ise Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek olan 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'na katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iki günlük program için İzmir’e geliyor. Kılıçdaroğlu'nun 15 Nisan Pazar günü Tire'de başlayacak programı belli oldu.  Buna göre CHP Lideri saat 14.00’te Antalya’dan hareket edecek özel uçakla İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu Adnan Menderes Havalimanı'ndan Tire’ye geçecek. Kılıçdaroğlu, ilk önce Tire'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan arıtma tesisinin açılış programına katılacak. Saat 16.00'da ise yine Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin ortak projesi olan 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nın açılışını yapacak.

CHP Genel Başkanı, 16 Nisan Pazartesi günü ise Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği sempozyuma katılacak. Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nda saat 11.00’de açış konuşmasını yapacak Kılıçdaroğlu'nun, sempozyumun ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

SAAT SAAT PROGRAM
15 NİSAN PAZAR
14.00 Özel uçakla Antalya’dan İzmir’e hareket
16.00 Tire Açılış Törenleri

16 NİSAN PAZARTESİ
11.00 Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu
14.00 Özel uçakla İzmir’den Ankara’ya hareket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.