Kılıçdaroğlu'na Ölüm Tehdidine Çok Sert Tepki

Kılıçdaroğlu'na Ölüm Tehdidine Çok Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşüne sosyal medyadan yayınladığı video ile tepki gösteren ve Kılıçdaroğlu ile adalet yürüyüşüne katılanları ölümle tehdit eden,

AKP'nin Karabağlar Belediye Meclis üyesi Emrullah Kavuz'a CHP' Karabağlar İlçe Başkanlığından sert tepki geldi.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, AKP'li meclis üyesinin açıklamalarının resmen ölüm tehdidi anlamına geldiğini ve halkı kışkırtmak, toplumu bölerek kin ve nefret yaratmak için, bu deli saçması açıklamaların yapıldığını belirterek "Bu   kendini bilmez hadsiz mahlukat, insani değerlerden nasibini yeterince almamış şahıs hakkında, her türlü hukuki işlemi gerçekleştireceğiz" dedi Yıldız şu açıklamayı yaptı.

YAPTIĞINA PİŞMAN EDECEĞİZ

Türkiye'de yok olan adaletin yeniden inşa edilmesi, sesini duyuramayan tüm mağdurların uğradığı haksızlıkların son bulması, hukukun yeniden uygulanması için, siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir demokratik hareket başlatarak, adalet yürüyüşüne çıkan Sayın Genel Başkanımızı ve onun yol arkadaşlarını ölümle tehdit eden bu hadsize, haddini bildirmek boynumuzun borcu. Elbette ki, hukuki yollardan kendisine gereken had bildirilecektir.Saçma sapan bir tiyatral gösteriyle, haddini aşan, adeta bir çete lideri, bir mafya özentisi cahil gibi edepten ve ahlaktan yoksun, ölüm tehditleri savuran AKP Karabağlar meclis üyesi Emrullah Kavuz'u bu tehditleri savurduğuna pişman edeceğiz. Bu işin peşini asla bırakmayacağız ve hukuki olarak sonuna kadar takipçisi olacağız.

AKP İL BAŞKANLIĞI NE YAPACAK?

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Yıldız, CHP İzmir İl başkanlığı ile birlikte hareket ettiklerini  ifade ederken "İl Başkanlığımız konuyu Genel Merkezimize iletti ve hukuki çalışmalar başlatıldı. Gerekli açıklamaları ve yapılan işlemleri de kamuoyu ile paylaşacağız. Merak ettiğimiz bir şey daha var. Acaba AKP Karabağlar İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı, kendi meclis üyelerinin ölüm tehditleriyle ilgili ne gibi bir işlem yapacaklar merakla bekliyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.