Kim Bir Türlü Kendine Gelemedi

Kim Bir Türlü Kendine Gelemedi

Kim Kardashian kendini toparlayamadı

Silahlı soygundan sonra kameralardan ve sosyal medyada uzak duran Kim Kardashian, yeni sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını heyecanlandırsa da paylaşımlarını silmesiyle şaşırttı.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Paris'te yaşadığı silahlı soygunun ardından ülkesine döndükten sonra sosyal medyadan ve kameralardan uzak duran Kim Kardashian, hayata döndüğünün ilk sinyalini verdi. Yaşadığı travma nedeniyle evine kapanan ve kamaralardan uzak durmaya çalışan 36 yaşındaki reality şov yıldızı, önceki gün sosyal medyadan makyaj masasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

"BABAM BİZİ ÇEKMEYİ SEVERDİ"

ABD'li yıldızın kardeşi Kourtney Kardashian da kimkardashianwest.com adlı sitede Kim Kardashian'la birlikte çocukken çekilmiş bir Cadılar Bayramı videosunu paylaştı. 1982 yılında çekilmiş videonun altına, "Çocukluğumuzdan kalan videoları çok seviyorum, babam bizi çekmeyi çok severdi" yazdı.

MORALİ HALA BOZUK

Videoda iki kardeşin bal kabağı ve Wonder Woman kostümü giydiği görülüyor. Kim Kardashian'ın Facebook'ta kardeşinin paylaştığı post'ları üzerinden 24 saat geçtikten sonra silmesi dikkat çekti. Öte yandan kardeşlerinin aksine Cadılar Bayramı partisine katılmayan Kardashian'ın moralinin hala bozuk olduğu, ancak mevcut sözleşmeleri nedeniyle çalışma hayatına geri dönmek zorunda kaldığı iddia edildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.