Kiraz Belediyesi'nden örnek uygulama!

Kiraz Belediyesi'nden örnek uygulama!

İzmir’in Kiraz İlçe Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Başkan Nasuh Coşkun, kendisinden önce başkanlığı yürüten AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu döneminden kalma borçları, belediye binasından afişle ilan etti.

MEDYA EGE - İzmir’in iki dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti tarafından yönetilen, 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan Adayı Nasuh Coşkun’un kazandığı Kiraz Belediyesi’nde alışık olunmayan ama örnek olan hareketler ortaya çıkmaya başladı. CHP’li Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, kendisinden önceki dönemlerde Kiraz Belediyesi’ni yöneten AK Partili Başkan Saliha Özçınar Kutlu’nun belediyeyi nasıl borçlu bıraktığını belediye binasının önüne astırdığı afişle ilan etti.

Başkan Coşkun’un talimatıyla yapılan ve belediye binasının önüne asılan afişte, geçmiş dönemden kalma Kiraz Belediyesi’nin borçları tek tek yazılarak, hem borçlu, hem de ne kadar borçlu bir belediyenin alındığı Kirazlılara ilan edildi. Demokratik ortamda geçen yerel seçimler sonunda belediyenin kasasının borçlu da olsa böyle ilan edilmesi vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken, bazı vatandaşlar aynı uygulamanın CHP’de sadece başkanlık değişimi olan ilçelerde de yapılması gerektiğini belirttiler.

jkbhgjdf.jpg

nasuh-coskun.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.