KİTVAK ÇOCUKLARI UNUTMADI

KİTVAK ÇOCUKLARI UNUTMADI

KİTVAK, Geleneksel “Kurban Bayramı” etkinliklerini Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümü ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavileri devam eden çocuklar ile yaptı.

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) bir taraftan üçüncü büyük eseri DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni tamamlamak için çalışmalarını sürdürürken, onkoloji tedavisi devam etmekte olan çocuk hasta ve hasta yakınlarına yönelik moral etkinliklerine de ara vermeden devam ediyor. 


KİTVAK’ın çocuklara bu yılki sürprizi Süper Ligin umut vadeden İzmirli takımı Göztepe’nin futbolcuları oldu. Kutlama programına; Göztepe’nin önceki futbolcu ve kaptanlarından Takım Menajeri İlhan Şahin, şampiyon kadrodan Emre Can Coşkun ve Tanju Kayhan katılarak onkoloji ile mücadele eden minik yavrulara Göztepe Şapkası armağan ettiler. Çocuklar ve hasta yakınları Göztepeli futbolcularla fotoğraf çekildiler.


Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji bölümündeki etkinlik Sofra Grup tarafından hazırlanan bayram pastasının kesilmesi ve hediyelerin dağıtımının ardından çocukların “Oyun Ablaları” ile oyunlar oynamaları ile devam etti.  Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen ziyarette ise Çocuk Onkoloji’de tedavileri devam eden çocuklar için hazırlanmış hediyeler tedavileri devam eden çocuklara ve ailelerine teslim edildi.


Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, etkinliklere katkılarından dolayı Çiğli Rotary Kulübü Başkanı Nihal Öner, Smyrna Rotary Kulübü Başkanı Seda Akman, Oyun Ablaları Animasyon Ekibi ve Sofra Grubu’na teşekkür belgelerini takdim ederken “Umut olması, şifaya vesile olması dileklerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizden “Kitvak Kurban Bayramı Kutlama programlarımızda, çocuklarımızla eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirdik. Tedavileri devam eden çocuklarımız ve aileleri bilsinler ki onları sürekli düşünen ve şifa ile hastalığın üstesinden gelmeleri için çalışan Kitvak gibi bir gönül dostları var.

Gerçekleştirdiğimiz benzer faaliyetlerle çocuklarımızın iyileşme süreçlerine bir nebze de olsa katkıda bulunabiliyor, çocuklarımızın ve ailelerinin moral-motivasyonlarına destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu vesileyle şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nın ülkemizde ve tüm Dünya’da barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Hayırseverlerimizden de Kurban Bayramı dolayısıyla yapmayı düşündükleri bağışları vakfımıza yönlendirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.