KKTC’de Cem Yılmaz'ı izlemenin bedeli bin dolar

KKTC’de Cem Yılmaz'ı izlemenin bedeli bin dolar

Bayram tatili özel gösterisi için Kıbrıs'ta bulunan Concorde luxury Resort otelde sahne alam Cem Yılmaz ı izlemek isteyenler günler öncesinden rezervasyonlarını yaptırdı.

Concorde Otel Kültür Merkezi'ni dolduran 1000 kişiye gösteri sergileyen ünlü komediyen izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Cem Yılmaz'ı izlemek isteyenler 500 Dolar ile 1000 dolar arasında değişen biletleri günler öncesinden tüketti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X'de hesabına aboneliğini ücretli hale getiren ünlü komedyenin bu tavrı günlerce konuşulmuştu.
image-123650291-1.jpg
FATİH TERİM FONUNA RAKİP BADİ EKREM FONU
Geçtiğimiz aylarda başta Fatih Terim olmak üzere bir çok futbolcunun dolandırılması ile sonuçlanan Fonu da diline dolayan Cem Yılmaz “Ben de yeni fon açıyorum Badi Ekrem fonu ama parayı bana vermiyorsunuz. Girne pastane var ona veriyorsun. Haftaya 2 katı olarak alıyorsun” sözleri seyirciden büyük alkış topladı.
Bİ TARAFIYLA DİZİ YAPTI
Genç sevgilisini Cansu Taşkın ile görüntüleri ortaya çıkan Yılmaz Erdoğana’a da takılan ünlü komedyen “Dilber'i yazmadan önce bana dizi mi yapsam film mi diye sordu, ben de bi tarafınla yaz tutar dedim ve bir baktık gerçekten bi tarafıyla yazmış" sözleri salonu kahkahaya boğdu.
Cem Yılmaz’ı izleyenler arasında ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan’da gündeme dair soruları “ben onların abisiyim “ diyerek uzaklaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.