Klaros Felsefe Derneği’nden Başkan Kayalar'a ziyaret

Klaros Felsefe Derneği’nden Başkan Kayalar'a ziyaret

Klaros Felsefe Derneği’nin kurucuları Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu, Dr. Osman Sirkeci ve Gülefer Uygur'u makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kendisine verilen onursal üyelik için Dernek Kurucularına teşekkür etti.

Nilda Altın- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Klaros Felsefe Derneği’nin kurucuları Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu, Dr. Osman Sirkeci ve Gülefer Uygur’u makamında ağırladı. Menderes'in antik değerlerine yönelik çalışmalar sürdüren Klaros Felsefe Derneği ile iş birliği içinde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulduğunu söyleyen Başkan Kayalar, "Derneğin kurucularına şahsıma verdikleri ilk onursal üyelikten ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

fpkjg1px0aalbcy.jpg

Başkan Kayalar, ziyarete ilişkin paylaşımında "İlçemizin antik değerlerine yönelik çalışmalar sürdüren Klaros Felsefe Derneği’nin kurucuları Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu’nu, Dr. Osman Sirkeci’yi ve Gülefer Uygur’u belediyemizde misafir ettik ve işbirliği ile hayata geçireceğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Derneğin kurucularına şahsıma verdikleri ilk onursal üyelikten ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.