Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli!

Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli!

Urla Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen ve 20 takımdan oluşan 2010 doğumlu çocukların katıldığı Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Salihlispor oldu.

19-20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Urla Belediyesi 1. Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvası (Klazomenai Urla Cup) katılımcı bütün takımlar için eğlenceli anlara sahne oldu! Turnuvaya 3 profesyonel kulüp (Altınordu, Göztepe, Karşıyaka) 2011 yaş grubu ile katılım gösterirken 17 amatör kulüp 2010 yaş grubu takımlarıyla katılım gösterdi.

whatsapp-image-2021-08-24-at-16-24-48.jpeg

Ülkemizi yurt dışında temsil başarıyla temsil eden FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, ve başarılı hakemlerimizden Alper Ulusoy ile Mustafa Emre Eyisoy katılım göstererek minik sporcuların heyecanına ortak oldu. Cüneyt Çakır ‘a teşekkür plaketini Savaş Batır, Alper Ulusoy’a Urla Belediyesi Spor Kulübü Yönetim kurulu üyesi Deniz Gaşgil, Mustafa Emre Eyisoy'a Urla Belediyesi Spor Kulübü Yönetim kurulu üyesi Yakup Bozdemir takdim etti.

whatsapp-image-2021-08-24-at-16-02-41-1.jpeg

3 gün boyunca 2010 doğumlu çocukların katılımı ile 20 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında, eski FİFA kokartlı hakem Bülent Demirlek düdük çaldı. Final maçında Altınordu’yu tek golle geçen Salihlispor turnuvanın şampiyonu oldu. Ev sahibi Urla Belediyesi Spor Kulübü turnuvanın 3’ncüsü olurken, Yeni Girne Spor ise 4’ncü olarak tamamladı. Turnuvanın sonunda, en iyi kaleci, en golcü oyuncu ve en centilmen takıma hediyeleri verildi.

whatsapp-image-2021-08-24-at-16-02-42.jpeg

Öte yandan, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç'ta stada gelerek minik futbolcuların heyecanına ortak oldu. Maçın ardından şampiyon takıma kupasını takdim eden Dayanç, "Çok güzel bir turnuva oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu tür aktivitelerin daha da çok artması için elimizden geleni yapacağız. Her zaman sporun ve sporcumuzun yanındayız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.