Kocaoğlu, CHP İzmir'i ziyaret etti

Kocaoğlu, CHP İzmir'i ziyaret etti

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na "İyi ki varsınız, iyi ki bu kenti yönetiyorsunuz" diye seslendi.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na "İyi ki varsınız, iyi ki bu kenti yönetiyorsunuz" diye seslendi. Başkan Kocaoğlu da Güven'e görevinde başarılar diledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Güven'i kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Hayırlı olsun, başarılar diliyoruz. Biz de son derece yararlı çalışmalar yapacağınızdan eminiz. Bir partili olarak, her türlü desteğe de hazırız" şeklinde konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Güven ise, "Biz her zaman birlikteyiz. Bir tek amacımız var; şehrimize, ülkemize, vatandaşımıza hizmet etmek. Bu şehir, bu ülke hepimizin. Aynı geminin içindeyiz. CHP, bu yaşanan süreçte dimdik durmuştur. Demokrasimizi savunmuştur. Mağdur insanlarımızın yanındadır. Hep birlikte İzmir'imize güzel hizmetler yapma adına bu işin içindeyiz. İnanıyorum ki çok güzel işler yapacağız. Bu gemiyi çok daha güzel yerlere getireceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki bu kenti yönetiyorsunuz. Biz de elimizden geldiği kadar örgüt olarak tüm katkıyı vereceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.