KOLONYA CUMHURİYETİ İLE İZMİR OPTİMUM’DA KAHKAHA TUFANI

KOLONYA CUMHURİYETİ İLE İZMİR OPTİMUM’DA KAHKAHA TUFANI

Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu, Mahir İpek, Ersin Korkut, Uğur Bilgin İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi.

 

Güldür Güldür senarist ekibinin yazdığı Murat Kepez’in yönettiği, 5 bin nüfuslu bir beldenin talihsiz bir kaza sonucu Amerika ile savaşa girmesi hikayesini anlatan “Kolonya Cumhuriyeti”nin İzmir galası Optimum’da yapıldı.

İstanbul’da gerçekleşen gala sonrası film ekibi önceki gün de İzmir Optimum’da sinemaseverlerle buluştu. İzmir Optimum Cinemaximum’da BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev ajans tarafından gerçekleştirilen etkinliğe filmin başrol oyuncularından; Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu, Mahir İpek, Ersin Korkut, Uğur Bilgin ve senaryo ekibi katılım gösterdi. Muhteşem galada coşku dolu bir kalabalıkla karşılaşan oyuncular,  hayranlarıyla selfie çekilirken seyirciler ekibe hoş bir sürpriz yaptı. Salonu dolduran seyirciler oyuncuları “Hoşgeldin Kolonya Cumhuriyeti”  pankartları ile karşıladı. Filmi seyircilerle birlikte izleyen oyuncular, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.  

Oyuncular İzmir enerjisinin ve ruhunun farklı olduğunu söyleyerek İzmirli hemşerileri ile neşe dolu fotoğraflar çektirdi. Sahnede Kolonya Cumhuriyeti’nin Başkanı olan Çağlar Çorumlu’ya İzmir’in simgesi olan Saat Kulesi özel tasarımlı kolonya hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.