Konak Amatör Spor Kulüpleri İçin El Ele

Konak Amatör Spor Kulüpleri İçin El Ele

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin "Konak İçin El Ele" projesi birçok kesimden beğeni topladı.

Konak Amatör spor kulüpleri Birliği’nin hazırladığı ‘Konak için el ele’ projesi büyük beğeni topladı. Projeyi Konak protokolüne sunan Konak amatör spor kulüpleri başkanı Sait Başdaş ve yönetimi protokolden tam not aldı. Başdaş ve yönetiminin ziyaret ettiği Konak kaymakamı, belediye başkanı, ilçe emniyet müdürü ve milli eğitim müdürü projeyi çok beğendiklerini dile getirerek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yaklaşık 3 ay önce Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği başkanına oybirliğiyle seçilen Sait Başdaş ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan amatör spor kulüplerinin sorunlarını çeşitli platformlara taşıyan Başdaş ve yönetimi diğer yandan sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin hazırladığı ‘Konak için el ele’ Projesi Konak ilçe protokolü tarafından da destek gördü. Konak Kaymakamı Mustafa Çek, belediye başkanı Sema Pekdaş, ilçe emniyet müdürü Ömer Akkaya ve ilçe milli eğitim müdürü Serdal Şimşek’i makamlarında ziyaret eden Başdaş ve yönetimi proje ile ilgili detaylı bilgi verdi. Konak Kaymakamı projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Belediye başkanı Sema Pekdaş da bu proje başta olmak üzere tüm projelerde ortak çalışalım önerisinde bulundu. Milli eğitim müdürü tüm projelerde elinden gelen desteği göstereceğini ifade etti.

Konak 2

GENÇLER ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTULACAK, SPORA BAŞLAYACAK

Proje kapsamında Konak’ta yaşayan gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtarılarak spora alıştırılması hedefleniyor. Projenin içeriği ile ilgili bilgi veren Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği başkanı Sait Başdaş, “Konak için el ele adını verdiğimiz projeyi İzmir halka sağlığı müdürlüğü, İzmir emniyet müdürlüğüyle birlikte uyuşturucuyla mücadele ve obeziteyle mücadele başlığıyla yürütüyoruz. Hedefimiz Konak’ta yaşayan gençlerin tamamına ulaşarak uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan kurtararak spor alışkanlığı aşılamaktır. Bunun için ilk adımı attık. Projemizi ilçe kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüze sunduk. Onlar da çok beğendi. Her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Projemizi Konak’ta bulunan diğer kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına da götürecek ve destek isteyeceğiz. Şimdiye kadar gittiğimiz her yerde çok iyi karşılandık. Desteklerin devam etmesini bekliyoruz. Bu sadece bizim değil tüm Konak’ın projesi. Konak’ta yaşayan 375 bin kişinin tamamının bu projeye sahip çıkması gerekiyor. Projenin hayata geçirilmesinin ardından çok iyi sonuçlar alacağımızı umuyoruz.”

KADINLAR DA UNUTULMADI

Projede sadece gençlere değil kadınlara yönelik hedefler de dikkat çekiyor. Başdaş kadınlar için spor kursları açmak için Halk eğitim merkezi ile birlikte çalışmalara başladığının müjdesini verdi. Başdaş spor kurslarının yanında farklı kültürel kurslar açmayı hedeflediklerini de söyledi.

KULÜPLER BİRLİĞİ KARDEŞLİK PROJESİDİR

Kulüpler Birliği’ne bağlı 25 spor kulübü ve 3 bin 500 sporcunun olduğunu belirten Başdaş şunları dile getirdi, “Kulüpler Birliği kardeşlik projesidir. Farklı illerden, farklı kültürlerden gelen vatandaşlarımızın çocuklarını hiçbir ayrım gözetmeksizin bir araya gelip kardeşçe spor yapabilme imkanı sunuyoruz. Bir Türkiye mozaiği oluşturuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.