Konak muhtarlarından İZSU'ya teşekkür

Konak muhtarlarından İZSU'ya teşekkür

Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Muhtar Meclisi Başkanı Reşit Gezginci ve Yürütme Kurulu Üyeleri IZSU Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Demirci'yi ziyaret ederek özverili ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundular.

Kanalizasyon Dairesi' ne bağlı birimlerin sadece Konak'ta değil İzmir 'in tamamında etkili ve verimli çalışmalar ortaya koyduğunu dile getiren Konsey Başkanı Mumcu başka kentlerde alt yapı hizmetlerinin yetersizliği nedeniyle gözlenen kötü manzaraların İzmir'de yaşanmamasının bu çalışmaların eseri olduğunu sözlerine ekledi. Başta Daire Başkanı Onur Demirci olmak üzere bütün mesai arkadaşlarını günün herhangi bir saati problem olan ya da sorun yaşanması muhtemel bölgelerde ayaklarında çizme ile görmenin kimseyi şaşırtmadığını da vurgulayan Mumcu "İzmir için büyük bir özveri ile çalışan Demirci ve ekibine Konaklı yurttaşlar adına bu teşekkür plaketini sunmaktan onur duyuyorum. " dedi.

Takdir edilen başarılı bütün çalışmaların arkasında uyumlu ekip çalışmasının bulunduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Demirci iş programlarında önceliklerini belirlerken muhtarların talep ve görüşlerine de büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi. Ekip olarak yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Demirci  kentin kanalizasyon sistemi için "risk yönetiminin" oluşturulması amacıyla Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile  ortak çalışma hakkında da ziyaretçilerini bilgilendirdi.  Kendisine takdim edilen plaketi bütün çalışma arkadaşları adına aldığını dile getiren Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Demirci, Konak Kent Konseyi ve Konak Muhtar Meclisi’ne de bu anlamlı ziyaret için teşekkür etti.

Görüşme sırasında işçileri temsilen Bölge Ustabaşı M. Zeki Aytulun da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.