Konak’ın parklarında Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Konak’ın parklarında Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Konak Belediyesi Cumhuriyet’in 94’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında ilçenin farklı mahallerindeki parklarda ‘Cumhuriyet Şenlikleri’ adı altında etkinlikler yapılacak

24 Ekim Salı günü başlayacak şenlikler hafta boyu sürecek. İlki Agora Parkı’nda gerçekleştirilecek kutlamalarda şenlik alanına dönüştürülecek parkta çocuklar hem Cumhuriyet’e ve Atatürk’e olan sevgilerini gösterecek hem de eğlenceli aktivitelerle coşku dolu bir gün geçirecek.  
konak_29_ekim_kutlamalari-(2).jpg

HER GÜN BİR PARKTA ŞENLİK VAR
 

İkiçeşelik’te yer alan Agora Parkı’nda saat 15.00’de başlayacak kutlamalarda yüz boyama, dans gösterisinin yanı sıra miniklere günün anısına çeşitli hediyeler de sunulacak. Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini parklarda yaşatacak olan şenlik programı 25 Ekim Çarşamba günü Şenel Aksu Parkı’nda, 26 Ekim Perşembe günü Güzelyalı’daki Fuat Göztepe Parkı’nda ve 27 Ekim Cuma günü Hatay’daki Kılıçreis İhsan Alyanak Parkı’nda devam edecek. 
 

YAŞASIN CUMHURİYET
 

Hafta içi günlerde parklarda yaşanacak Cumhuriyet coşkusu haftasonu ise tiyatro salonlarında devam edecek. 28 Ekim Cumartesi ve 29 Ekim Pazar günü Ali Beyat’ın yazıp Yönettiği ‘Yaşasın Cumhuriyet’ isimli tiyatro oyunu çocuklarla buluşacak. 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Güzelyalı Kültür Merkezi’nde, 29 Ekim Pazar günü ise saat 15.00’de Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi’nde sahnelenecek oyun ücretsiz izlenebilecek. Cumhuriyet değerlerinin konu edildiği ‘Yaşasın Cumhuriyet’ oyununa ve parklarda gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı şenliklerine tüm çocuklar davetli. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.