Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor’un Avrupa Ligi maçı saat kaçta…

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Konyaspor, ikinci maçında Portekiz'in güçlü temsilcisi Vitoria Guimaraes'i konuk ediyor. Güçlü Anadolu ekibinin Avrupa Ligi karşılaşması sporseverler tarafından Google üzerinde yoğun olarak araştırılmaya başlandı. İlk maçında Marsilya'ya 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, bu maçı kazanması halinde tarihe geçecek ve UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini almış olacak. Peki Konyaspor Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı ilk 11'leri...

Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Atiker Konyaspor açısından tarihi bir önem taşıyan zorlu maç öncesi heyecan dorukta. Peki Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte Konyaspor Vitoria Guimaraes maçı ile ilgili tüm bilgiler ve Konyaspor’un muhtemel ilk 11’i…

KONYASPOR VITORIA GUIMARES MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Vitoria Guimaraes arasında oynanacak zorlu mücadele bugün saat 20:00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak ve TRT ve TivibuSpor’dan naklen ve canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET!

UEFA Avrupa Ligi’ne bu yıl 2. kez katılan Konyaspor, geçtiğimiz sezon gruplarda kupaya veda etmiş ve galibiyet elde edememişti. Bu akşam Vitoria Guimaraes’i konuk edecek yeşil beyazlı takım, rakibini yenmesi durumunda kupa tarihindeki ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

Konyaspor’un yer aldığı I grubunun diğer maçında ise Avusturya ekibi Salzburg, grup lideri Marsilya’yı konuk edecek.

AVRUPA’DA 8. MAÇ

Başakşehir ile birlikte bu yıl Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden iki takımdan biri olan Atiker Konyaspor, bu akşam oynayacağı müsabakayla birlikte tarihindeki 8. Avrupa maçına çıkacak.

Konyaspor’un Avrupa’da 7 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

2016-2017 sezonu:
UEFA Avrupa Ligi H Grubu:
Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk: 0-1
Gent-Atiker Konyaspor: 2-0
Atiker Konyaspor-Braga: 1-1
Braga-Atiker Konyaspor: 3-1
Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor: 4-0
Atiker Konyaspor-Gent: 0-1
2017-2018 sezonu:
UEFA Avrupa Ligi I Grubu:
Olympique Marsilya-Atiker Konyaspor: 1-0

KONYASPOR’UN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

28.09.2017 Konyaspor v V.Guimaraes Portekiz19.10.2017 Konyaspor v Salzburg Avusturya02.11.2017 Avusturya Salzburg v Konyaspor23.11.2017 Konyaspor v Marseille Fransa07.12.2017 Portekiz V.Guimaraes v Konyaspor

BİLET FİYATLARI

Batı Alt: 100 TLBatı Üst: 50 TLDoğu Alt: 50 TLDoğu Üst: 25 TLKonya Çimento Güney Alt/Üst: 25 TLKule Site Kuzey Alt/Üst: 25 TLMisafir Seyirci (Üst A-B-C Bloklar ): 50 TL

MUSTAFA REŞİT AKÇAY’DAN AÇIKLAMALAR

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına O.Marsilya deplasmanında yenilgiyle başladıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, “V.Guimaraes maçı için sahada çok iyi mücadele sergilememiz gerekiyor. Sahanın elektrikleri ve taraftarlarımızın bize vereceği elektrikle bütün oyuncularımızın ampulleri yanmalı ve çok iyi ışıldamalıyız. Bu maç bizim için çok önemli. Bizim için yarın taraftarla buluşma anı olarak da çok önemli. Rakibimizin istatistikleri oldukça güçlü. UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında kendi evinde berabere kalmış olmasına rağmen son lig maçında 2-1'lik bir üstünlük sağladı. Farklı oyun anlayışları olan, yüksek seviyede kompakt, istek ve arzuyla oynuyorlar. Atak özellikleri kenardan merkeze gelme üzerine daha fazla organize olmuş. Kısa bir takım olmasına rağmen ölü top becerileri ve bundan faydalanma yetenekleri yüksek bir takım. Böyle bir istatistikleri var. Özellikle 3.bölge oyuncuları takımın en güçlü yanını oluşturuyorlar. Dikkat etmemiz gereken bir hücum blokları var. Ama her takımın güçlü yanı olduğu gibi zayıf yanları da var. Bizde yarın akşam özellikle zayıf yanlarıyla ilgileneceğiz. Mümkün olduğunca bunlardan faydalanmaya çalışacağız. Ama herşeyden önce topun bizde olmasını sağlamalıyız. Bunun üzerinde titizlikle durmamız gerekiyor. Çünkü rakibe verdiğimiz her topun bize tehdit oluşturacağını bilmemiz gerekiyor. Arkadaşlarımızda bunu biliyorlar. Yarın akşam bizim için zor bir maç olacak” diye konuştu.

Bir basın mensubunun ‘Takımda yer alan üç forvet oyuncusu da aranıza geç katıldı ve henüz hazır değiller. Lig maçlarında genelde Deni Milosevic'i forvette oynattınız. Yarınki maçta nasıl bir kadro dizilişi beklemeliyiz?' sorusuna Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, “Evet dediğiniz gibi aramıza geç katılan arkadaşlarımız oldu. Zamana ihtiyaçları var. Bizim işimiz bu zamanı en aza indirmek. Bunun için çalışıyoruz. Deni Milosevic'i yarınki maçta farklı bir anlayışla sahaya sürebilirim. Bu da zannedersem sorunuzun cevabı oldu” cevabını verdi.

Basın toplantısına katılan oyuncu Nejc Skubic ise Vitoria Guimaraes maçını uzun zamandan bu yana ayrı kaldıkları taraftarlarla buluşma olarak gördüklerini ifade ederek, “Taraftarlarımızla yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Çünkü onların desteğinden lig maçlarında mahrum kalmıştık. Vitoria Guimaraes ile oynayacağımız maç zor geçecek. Ama biz bu zorluğun üstesinden onların vereceği destekle geleceğiz. Bunun için her şeyimizi vereceğiz. Tek amacımız maçı kazanarak onları mutlu etmek” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.