Kordon’da çöp  topladılar

Kordon’da çöp topladılar

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Alsancak Kordon’da çöp topladı, çevre temizliği yaptı.

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Alsancak Kordon’daki çöpleri temizlemek amacıyla, “Yere Çöp Atma” konulu bir proje gerçekleştirdi.  Prof. Dr. Engin Çakır’ın verdiği, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen projeye, Ziraat Fakültesi öğrencileri; Pelin Tanrıverdi, Candan Hırçın, Damla Kuvalı, Behçet Zeytin, Berkay Yalçın, Senem Karadeniz, İbrahim Ekizce ve Ayhan Eskalan katıldı. Temiz çevre için farkındalık yaratmayı amaçlayan öğrenciler, kalabalık bir grup ile amaçlarını gerçekleştirirken, insanların dikkatini çekmeyi ve insanların bilinçlenmesini hedefledi.

Yapılan proje ile hedeflerine ulaşan üniversiteli gençler, halktan yoğun ilgi gördü.  İnsanlara temiz çevre konusunda farkındalık yarattıklarını söyleyen Candan Hırçın,   “Halktan bir çok kişi yanımıza gelerek  bize  teşekkür etti. Bu çalışmamız karşılıksız kalmadı. İnsanlar da bu çalışmaya katılarak bizimle birlikte  çöp topladı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.