Korkunç! Kadınlara yaptıklarıyla...

Korkunç! Kadınlara yaptıklarıyla...

Çalıştırdığı masaj salonu ve saunalarda çalışan bayanlara silah zoruyla astronomik değerlerde senetler imzalayıp, zorla fuhuş yaptıran H. A. isimli fuhuş baronu 9 adamıyla birlikte gözaltına alındı.

İstanbul fuhuş piyasasını elinde tuttuğu bilinen ve daha önce 2012 ve 2014 yıllarında gözaltına alınıp serbest kalan H.A. isimli fuhuş baronu tekrar gözaltına alındı. Açtığı sauna ve masaj salonlarında çalıştırdığı kadınlara astronomik değerlerde silah zoruyla senet imzalatıp zorla fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle 9 adamıyla birlikte gözaltına alınan A’nun elinden 10’un üzerinde zorla fuhuş yaptırılan kadında kurtarıldı.


İstanbul Cumhuriyet savcılığına çetenin elinde bulunan bir kadının geçtiğimiz ay gizlice yaptığı suç duyurusuyla başlatılan çalışmalarda, rüşvet karşılığı açtığı sauna ve masaj salonlarında fuhuş yaptırdığı belirlenen ve 4 yıl içerisinde 2 defa gözaltına alınıp serbest kalan A. ve çetesine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince takip çalışması yapıldı.


Yapılan takiplerde şikayetçi kadının şikayet dilekçesinde belirttiği gibi çalıştırdığı 15 masaj salonu ve saunada çalışan kadınlara silah zoruyla fuhuş yaptırdığı belirlenen A. ve çetesine bu sabah karşı üçüncü operasyon başlatıldı.
Takip ve izlemlerin ardından tespit edilen adreslere operasyonlar düzenleyen Organize Suçlarla Mücadele ekipleri İstanbul genelinde baskın yaptığı adreslerde A. ile 9 adamını yakalayarak gözaltına aldı. Çete liderinin mal varlığına ve hesaplarına el koyma kararı çıkartan ve 15 masaj salonuna kapatma kararı uygulayan polis A’nun kullandığı Porsche marka otomobilenede el koyup emniyete götürdü. 


Operasyonlar sırasında masaj salonlarında çalışan 10’nun üzerinde kadını çetenin elinden kurtaran polisin çeteye yönelik çalışması devam ederken, yapılan soruşturmalarda çetenin rüşvet karşılığı çalıştırdığı salonlar ve uyguladığı yöntem ve şiddete yol verdiği tespit edilen kamu görevlilerine de soruşturma kapsamında 2.operasyonun düzenleneceği öğrenildi.       

Kaynak: Milliyet
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.