köşe bucak hizmet üretmeye devam ediyoruz

köşe bucak hizmet üretmeye devam ediyoruz

Dikili Belediyesi, kent genelinde bulunan üretim yollarındaki standardı yaz-kış demeden en üst seviyede tutmak için hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

Gerçekleştirdiği yatırımlarda vatandaş memnuniyeti odaklı çalışan Dikili Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal bölgelerde de hizmet standardını en üst seviyeye yükseltmeye devam ediyor.  

 

Topyekün Seferberlik

 

“Dikili Belediyesi çalışacak, üreticinin yüzü hep gülecek” sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 kepçe, 1 dozer, 1 silindir, 3 kamyon ve 10 personel ile Deliktaş ve Demirtaş mahalleri kırsalına çıkarma yaptı. Büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalarda bölgeye 2,5 kilometrelik yeni üretim yolu kazandırıldığı gibi, mevcut üretim yolları da elden geçirilerek, zemin standartları en üst seviyeye çıkarıldı.

 

“Kentin Her Noktasında Varız”

 

Konu ile ilgili bilgiler veren Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Tamer Kurnaz, kent genelinde hemşerilerinin yaşam standardını yükseltmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek,  Deliktaş ve Demirtaş mahallelerinin kırsal bölgelerinde de bu hedef doğrultusunda 2,5 kilometrelik yeni üretim yolu kazandırma çalışması icra ettiklerini kaydetti.  Kurnaz, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un verdiği talimatlar doğrultusunda bugüne kadar hiç girilmemiş bölgelere de girerek, üretici vatandaşların yüzünü güldürmek ve ürünlerini pazara kolayca ulaşmasını sağlamak için de çok sayıda yeni üretim yolları açtıklarını da dile getirdi. İcra etti tüm hizmetlerde muhtarların yol göstericiliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Kurnaz, vatandaşlar ile muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda bu yılsonuna kadar sorumluluk alanlarındaki tüm üretim yollarının standartlarını en üst seviyeye çıkaracaklarını da dile getirdi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.