Küçük çocuk video oyunu yüzünden ablasını silahla vurdu

Küçük çocuk video oyunu yüzünden ablasını silahla vurdu

ABD'li yetkililer, 9 yaşındaki bir çocuğun 13 yaşındaki kız kardeşini, üzerine tartıştıkları video oyunu yüzünden kafasından silahla vurduğunu belirtti.

ABD’nin New York eyaletine bağlı Monroe kentinde yaşanan olayda 9 yaşındaki bir erkek çocuğu, Oyun yüzünden 13 yaşındaki kız kardeşini kafasından vurdu. 17 Mart günü yaşanan olayda erkek kardeşin, ablasından oyun konsolunu bırakmasını istediği ve bırakmayınca onu vurduğu belirtildi.

Bölge şerifi Cecil Cantrel, kızın başının arkasından vurulduğunu ve kurşunun doğrudan beynine isabet ettiğini açıkladı. Dokuz yaşındaki çocuğun video oyunlarının etkisinde kalarak kız kardeşini vurduğu ifade edildi. 

Yetkililer, çocuğun kullanılan ateşli silaha nasıl eriştiğini henüz bilmiyorlar. Şerif, olayın hala araştırıldığını söyledi. Çocukların ebeveynleri de gözaltına alındılar ve hala serbest bırakılmadılar. 

Kız, Tennessee'deki Memphis'teki Le Bonheur Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Durumunun detayları net bilinmese de kızın yoğun bakımda olduğu ifade edildi.


Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.