Küçükpark’ın ‘Kabadayı’sı törenle açıldı

Küçükpark’ın ‘Kabadayı’sı törenle açıldı

Açılış kurdelasını Bornava Belediye Başkanı Olgun Atila, AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Küçükpark Sevgiyolu Dernek Başkanı Mustafa Üstün’ün kestiği Kabadayı’nın yeni konsepti beğeni topladı

Bir süredir tadilat ve dekorasyon için kapılarını kapatan, Küçükpark’ın en gözde mekanlarından Kabadayı, yenilenen yüzüyle hizmete girdi. 


Bornava Belediye Başkanı Olgun Atila, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Küçükpark Sevgiyolu Dernek Başkanı Mustafa Üstün, Küçükpark esnafı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa katılanlar mekanın ferahlığı ve konseptine hayran kaldıklarını söylediler. 


Yöneticiliğini Mehmet Alan’ın yaptığı Kabadayı’nın işletmecileri Ferhat Ünal ve Emrah Oğuz’u tebrik eden Başkan Olgun Atila “Küçükpark’ın Bornovamız için önemli bir yeri vardır. Küçükpark adeta İzmirlinin buluşma noktası olmuştur. Mekanların ferahlığı ve güleryüzlü kaliteli hizmet anlayışı bu mekanlarımızı cazip hale getirmiştir. Kabadayı da gerek yeni konsepti gerekse işi iyi bilen yönetici ve çalışan kadrosuyla buluşma noktası olacaktır. Yeni mekanımız Bornovamıza hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim” şeklinde konuştu.

PARMAK ISIRTAN LEZZETLER 

Kurdele kesiminin ardından tüm misafirlere ikramlar yapılırken, iki katlı olan Kabadayı’nın duvar ve masalarındaki resim ve yazılar dikkat çeken ayrıntılardan oldu. Bornovalıların ilgisini ilk çekmeyi başaran mekanda, kahvaltının yanı sıra Ramazan Usta’nın hazırladığı ana yemeklerden Köri Soslu Tavuk, Izgara Köfte ve Barbekü Tavuklu Quesadilla göze çarpan lezzetlerden olurken, Margarita Pizza, Kabadayı Pizza ve Ton Balıklı Pizza da aranılan lezzetler arasına şimdiden girmiş durumda. Hamburger, Cheeseburger ve Kabadayı Burger farklı lezzetleri ile dikkat çekerken, Kaşarlı Gözleme, Karışık Gözleme, Sucuklu Kaşarlı Tost ve Ayvalık Tostu da en çok edilen aparatifler arasına girmiş.
Kabadayı’da Penne Napolitan, Penne Alfreda, Penne Arabiatta ve Tortolini makarna anlayışını değiştirirken mantı da ayrı bir lezzet veriyor. Her türlü sıcak ve soğuk içeceğin bulunduğu, salataları da tercih edilen lezzetler arasına giren mekanın nargile keyfi ise bir başka olduğu söyleniyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.