Kula Bayram Coşkusunu Birlikte Yaşadı

Kula Bayram Coşkusunu Birlikte Yaşadı

Ramazan Bayramı nedeniyle Kula Kaymakamlığı’nca bayramlaşma töreni yapıldı.

Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşmaya başta Kaymakam Osman Güven olmak üzere Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kültür Merkezi’nde Bayramlaşma töreninin ardın Kaymakam Osman Güven, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki nöbetçi personel ile Bayramlaştı.

 Kula Kaymakamlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlediği Bayramlaşma Töreni, Kula Protokolü ve çok sayıda Kulalı vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Bayramlaşma törenine; Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ahmet Ömer Beyoğlu, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum personelleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmada konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Güven ve Başkan Tosun, daha sonra Bayramda mesaisi devam eden resmi kurumlarda nöbetçi personellere bayram ziyareti gerçekleştirdi.

 

Kaymakam Güven ve Başkan Tosun’dan Resmi Kurumlara Bayram Ziyareti

Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşma töreninin sona ermesi ile birlikte Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta ve beraberindekiler Ramazan Bayramı’nda görevi başında olan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki nöbetçi personeli ziyaret etti. Nöbetçi personellerin bayramını kutlayan Kaymakam Osman Güven ve Başkan Hüseyin Tosun personelle hasbihal ederek dileklerini dinledi. Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan bir hastayı da ziyaret eden heyet geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Tosun, “Bayramlarda Birlik ve Paylaşma Duyguları Pekişiyor”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bayramların birlik olma ve paylaşma düşüncesini pekiştirdiğini belirterek, “Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir. Kaymakamlığımızın düzenlediği bayramlaşma töreni sayesinde Kula protokolü ile vatandaşlarla bir köprü kuruldu. Kula’nın gelişmesi için gerekli olan birlik şuurunun bayram vesilesi ile çoğalarak artması bizleri sevindirdi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kulalıların ve Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, ihtiyaç duydukları huzur, başarı, hoşgörü ve gelişmişlik seviyesine ulaşmalarını Cenap-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 23 Haziran’da makamında kadın personelleri ağırlayarak bayramları kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.