Kula Belediyesi 2016 Yılı faaliyet Raporu, Meclis’ten Tam Not Aldı

Kula Belediyesi 2016 Yılı faaliyet Raporu, Meclis’ten Tam Not Aldı

Kula Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kula Belediye Başkanlığının bir yıllık faaliyet raporuyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, grup sözcülerinin faaliyet raporuyla ilgili görüşlerini aldı. Başkan Tosun, Kula Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri hatırlatarak, kırsal ve merkezde hizmet kalitesini arttırdıklarını vurguladı. Altyapıdan, üstyapıya özellikle yıllardır hizmetlerden mahrum kalan kırsal mahallelerde ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Tosun, Kula’nın geleceği için mesai harcayan başta meclis üyelerine, birim müdürlülerine ve Kula Belediyesi personeline teşekkür etti.

Komisyon üyeleri seçildi
Kula Belediye Meclisi’nde 2016 Yılı İdari Faaliyet raporunun onaylanmasının ardından encümen ve komisyonlarda görev alacak meclis üyelerinin seçimi yapıldı. Encümen Üyeliğine, Tuncay Ergün ve Vedat Yılmaz,  Plan ve Bütçe Komisyonuna, Tuncay Ergün, Mehmet Karaayak, Mehmet Kavas, Halil Köselecioğlu, Akile Akdemir, İmar Komisyonuna ise Faik Şentürk, Nafiz Aydın, Murat Yanbolu, Ahmet Palabıyık, İsmail Hakkı Kavas seçildiler.

Başkan Tosun, “Belediyecilik insan sevgisiyle yapılan bir gönül işidir’’
3 yıllık Kula Belediye Başkanlığı görev süresi içinde meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula adına alınacak yeni kararlarda da aynı uyumun devam etmesini diledi. 2016 yılı faaliyet raporunun tüm meclisin faaliyet raporu olduğunu vurgulayan Başkan Tosun, “Kula Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz yıldan bugüne kadar geçen süre içerisinde hiç eksilmeyen bir şevk ve heyecanla halkımızı memnun ederek, Kulanın ihtiyaçlarını göz önüne alarak halkımızı rahatlatacak, değişimi ortaya çıkaracak, ilçemizin değerlerine zenginlik katacak hizmetleri ve projeleri üretmek hedefimiz oldu. Altmış mahallemizin yol, bakım, asfalt ve taş döşeme çalışmalarını ihmal etmedik. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetler günü kurtarmaya yönelik değil Kulamızın geleceğini şekillendiren faaliyetlerdir. Kulamızın geçmişten gelen değerlerini koruyarak onu yarınlara taşımak ve gelecek nesillere gururla teslim etmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bize güç veren özellikle Kula halkına, Belediye Meclis Üyelerimize, Müdürlerimize, memurlarımıza ve emekçilerimize teşekkür ediyorum. Önümüzde daha uzun yollar var. El ele, kol kola yürüyerek hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Güzel olan her şey Kulaya yakışacaktır. Çünkü Kula ve Kula halkı tüm güzelliklere layıktır.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.