Kula Dereköy'de Mutlu Sona Yaklaşıldı

Kula Dereköy'de Mutlu Sona Yaklaşıldı

Dereköy'de mutlu sona yaklaşıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kula ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için sürdürdüğü altyapı hamlesine devam ediyor. MASKİ, Kula’nın Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme işlemini tamamladıktan sonra zaman kaybetmeksizin başladığı 11 bin 500 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarında da sona yaklaştı. 


Başkan Tosun’dan mahalleye ziyaret
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelemek için mahalleye ziyarette bulundu. Ziyaretinde Başkan Tosun’a, MASKİ İlçe Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı da eşlik etti. Başkan Tosun, “Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e ilçemize ulaştırdığımız hizmetler noktasında verdiği destekten dolayı vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Dereköy Mahallemizdeki altyapı yenileme çalışmalarından dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’müze de ayrıca teşekkür ediyorum. El ele ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Mahallemize her hizmet geliyor”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, “Büyükşehir Belediyemiz ile Kula Belediyemizin ortak çalışmaları sayesinde mahallemize her hizmet geliyor. Her iki belediyemiz de halka hizmet etmek için tüm ekiplerini seferber ediyorlar. Cengiz Başkan’ımıza ve Hüseyin Başkan’ımıza mahallem adına çok çok teşekkür ederim. Allah başkanlarımızdan razı olsun. MASKİ Genel Müdürlüğümüze ve ekiplerine de çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.