Kulalıları Kahkahaya Boğuldu

Kulalıları Kahkahaya Boğuldu

Ünlü tiyatrocu Yalçın Özden’in yazdığı ve sevilen oyuncuların yer aldığı “Dün Bugün ve Yarın” adlı tiyatro Kulalı sanatseverlerle buluştu.

Eğlenceli skeçler ve şarkılarla izleyenleri eğlencenin ve kahkahanın tadına varmasını sağlayan Özden ve usta ekibi, Kulalı sanatseverlerden büyük alkış aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Dün, Bugün ve Yarın” adlı tiyatro oyunu Kula’da sahne aldı. Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sergilenen, Yalçın Özden Tiyatrosu sanatseverleri kahkahaya boğdu. Kulalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer’de takip etti. Dün neydik şimdi ne olduk yarın ne olacağız diye yola çıkan oyunda ortaya çıkan komik ve ilginç skeçler izleyicileri kahkahaya boğdu.
Modern kabare oyununun örneklerini sunan Özden'in, gelecekte genetiği bozulmuş bir insanı canlandırırken "Bizi doğaya bırakacağınıza, doğayı bize bıraksaydınız, bunlar olmazdı" repliği salonu dolduran seyircilerden büyük alkış aldı. Oyun sonunda Özden ve usta ekibine çiçek takdim ederek teşekkür eden Koordinosyon İşleri Müdür Yardımcısı Biçer, Yalçın Özden Tiyatrosu’nu Kula’da izleme imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.