Kula’nın Efeleri İlk Yarıyı Lider Tamamladı

Kula’nın Efeleri İlk Yarıyı Lider Tamamladı

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 13. Hafta karşılaşmasında Bornova Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. İzmir deplasmanından 3-0 galip ayrılan Jeopark Kula Belediyespor, sezonun ilk devresini lider tamamladı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu'nda şampiyonluk yolunda ilerleyen Jeopark Kula Belediyespor, İzmir deplasmanında aldığı başarılı sonuçla galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, İzmir Atatürk Spor Salonu’nda ligin 13. haftasında Bornova Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Karşılaşmayı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Nafiz Aydın, MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci ile birlikte Kula’dan maça giden taraftarlar ve çok sayıda voleybol sever izledi.

Efeler'den 9 Maçlık Galibiyet Serisi
Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde ilk devrenin son hafta karşılaşmasında Jeopark Kula Belediyespor, İzmir temsilcisine karşı rahat bir galibiyet aldı. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 18-25 kazanarak maçta durumu 1-0 yaptı. Mücadelenin zorlu geçen ikinci setinde kontrollü oynayan filenin efeleri 16- 25’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette de gelenekselleşen üstün bir performansla takım oyunu sergileyen Kula temsilcisi, rakibini son sette 18-25 ile geçerek maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligde 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayarak puanını da 34’e çıkardı.

Başkan Tosun, “Voleybol Takımımız, Kula'nın Tanıtımına Büyük Katkı Sağlıyor’’
Jeopark Kula Belediyespor’un ligde sergilediği başarılı performanstan dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Bu sezon ligde aldığı başarılarla adından söz ettiren Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımızı, Kula'nın tanıtılması noktasında önemli görüyoruz. Biz en başta voleybol takımımıza Jeopark adını vererek, Türkiye'nin ilk  “Avrupa ve UNESCO Jeoparkı” olan Kula Volkanik Jeoparkı'nı tanıtmayı, farkındalık oluşturmayı hedefledik. Ligde alınan başarılı sonuçlara baktığımızda görüyoruz ki hedeflerimiz doğrultusunda Jeopark Kula Belediyespor, Kula'nın adını gittiği her yerde en iyi şekilde temsil ediyor. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.