Kula’nın Efeleri Yenilgiyi Unuttu

Kula’nın Efeleri Yenilgiyi Unuttu

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 12. Hafta karşılaşmasında Konya Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu.

 

Konya deplasmanında üstün bir oyun sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Voleybol Erkekler 1. Liginin güçlü ekibi Jeopark Kula Belediyespor, Konya deplasmanında aldığı başarılı sonuçla galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Maç öncesi takım oyuncuları ve salonda bulunanlar İstanbul, Beşiktaş ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlar için saygı duruşunda bulundu. Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Konya Atatürk Spor Salonu’nda ligin 12. haftasında Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ile birlikte Konya’da yaşayan Kulalılar ve çok sayıda voleybol sever izledi.
 

Efeler Konya’dan 3 Puanla Döndü

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin iki iddialı takımı arasında gerçekleşen karşılaşmada rakibinin üstünlük kurmasına izin vermeyen Jeopark Kula Belediyespor, Konya temsilcisine karşı rahat bir galibiyet aldı. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 12-25 set skoruyla kazanarak maçta durumu 1-0 yaptı. Mücadelenin zorlu geçen ikinci setinde kontrollü oynayan filenin efeleri 26- 28’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette üstün bir performansla takım oyunu sergileyen Kula temsilcisi, rakibini son sette 20-25 ile geçerek maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 31’e çıkardı.

Başkan Tosun, “Şampiyonluğa İnanıyoruz’’

Jeopark Kula Belediyespor’un ligde sergilediği başarılı performanstan dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyesporumuz, ligin başından bu yana iyi bir ivme kazanarak liderliğini sürdürüyor. Bu liderliği de sezon sonuna kadar koruyarak şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz. Tabi ki bizler profesyonel voleybolun yanında, Kula Belediyesi olarak gerek yaz spor okulları, kış spor okulları ile gerekse amatör futbol liginde mücadele eden Kula Belediyespor ve Kula Ülküspor’a elimizden gelen imkanlar doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Jeopark Kula Belediyespor, 25 Aralık 2016 Pazar günü ligin ilk yarısının son maçında İzmir’de Bornova Anadolu Lisesi’yle karşılaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.