Kulaspor namağlup şampiyon oldu

Kulaspor namağlup şampiyon oldu

2016-2017 Futbol sezonunda Manisa 1. Amatör Ligi D grubu temsilcisi Kula Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Kula Belediyespor, Manisa 1. Amatör Ligi D grubunun 12. hafta karşılaşmalarında Salihli deplasmanında Salihlispor ile karşılaştı. Salihli İsmail Doğan Erdinç Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kula Belediyespor Süleyman Topal’ın 38. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandı. Bu galibiyetle ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Kula Belediyespor sezon boyunca yenilgi yüzü görmeden Süper Amatör Lige yükseldi.

Başkan Tosun, “ Kula, Spor’da Şaha Kalktı’’

Bu yıl Kula’nın sporda şaha kalktığını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Hem futbol hem voleybol branşlarında takımlarımız beklediğimiz güzel sonuçları almaya devam ediyor. Hem Kula Belediyespor hem de Kula Ülküspor takımlarımız bu sezon Kula’yı en iyi şekilde temsil etti. Kula Belediyesporumuz başarılı bir sezon geçirerek Süper Amatör Lige yükseldi, önümüzdeki sezon Kula Ülküsporumuzun da bir üst lige çıkacağına inanıyoruz. Kula Belediyespor yöneticilerini, teknik heyetini ve sporcularını tebrik ediyor, Süper Amatör Ligde şimdiden başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.