Kültürpark’ın ilk konuğu Marianna Zakarlyuk

Kültürpark’ın ilk konuğu Marianna Zakarlyuk

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) ev sahipliğinde, dünya yıldızı tenisçilerin ter dökeceği TEB Kültürpark Tenis Cup’ta heyecan başlıyor.

17-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva için İzmir’e gelen genç yetenek Marianna Zakarlyuk, KTK kortlarında antrenman yaparak turnuva heyecanının startını verdi.Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkıları, TEB ana sponsorluğu ve Alkim Kağıt, Can Grup Sigorta, Necimoğlu Grup ve Folkart’ın sponsorlukları ile KTK’da organize edilen 60 bin dolar ödüllü İTF Womens Circuit TEB Kültürpark Cup heyecanı İzmir’i etkisi altına almaya başladı. İzmir’de uluslararası kadın tenis turnuvası olarak organize edilmiş en büyük turnuva konumunda bulunan İTF TEB Kültürpark için İzmir’e gelen Ukraynalı genç tenisçi Marianna Zakarlyuk, bugün KTK kortlarına adımını atarak ter döktür.

KTK’yı çok beğendi

Dünya sıralamasında 729’uncu sırada bulunan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Zakarlyuk, KTK Üstyapı Sorumlusu Halil Ekici ile korta çıkarak bir antrenman maçı gerçekleştirdi. Kıran kırana geçen mücadele sırasında KTK’yı tanıma fırsatı da bulan Zakarlyuk turnuvayı iple çektiğini belirterek, KTK’da tenis için mükemmel bir ortam olduğunu belirtti. Turnuvanın dünya sıralamasında yükselmek adına büyük önem arz ettiğini belirten Ukraynalı raket, iyi bir sıralama elde edebilmek adına elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

 Kimler Geliyor?

Kadınlar dünya sıralamasında 125. Sırada olan Nina Stojanovic, 136. Sırada bulunan Viktoriya Tomova, 140. Sırada bulunan Kateryna Kozlova, 155. Sırada bulunan milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay, 158. Sırada bulunan Tamara Zidansek gibi dünya sıralamasında önemli yerlerde bulunan tenisçiler katılacak. Eleme ve ana tabloda olmak üzere toplam 60 civarı tenisçinin katılması beklenen turnuvanın tüm maçları Kültürpark Tenis Kulübü’nde yapılacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.