Kupon By Tosyalı Şıklığı Göz Kamaştırıyor

Kupon By Tosyalı Şıklığı Göz Kamaştırıyor

Genç yaşta çırak olarak başladığı mesleğini Kupon By Tosyalı markasını devralarak günümüze taşıyan Samim Hancıoğlu tanınmış isimleri giydiriyor.

40 yıldır Konak’ta hizmet veren Kupon By Tosyalı mağazasını Haluk Tosyalı'dan devralan Samim Hancıoğlu; Alsancak ve Konak mağazalarında kişiye özel ısmarlama takım elbise ve gömlekler hazırlıyor. Kupon By Tosyalı markası kendine has tarzı ve ustalığı ile Türkiye'nin ve İzmir'in tanınmış isimlerine özel koleksiyonlar hazırlayarak ve son yıllarda dünyada çok tercih edilen fakat pek çoğumuz için nostalji bir is gibi görünen kişiye özel olarak ısmarlama giyimde, ustalığını devam ettiriyor. Kendi dikişiyle imzasını taşıyan tasarımlarında kullandığı bu seçkin kumaşlarla, başta iş dünyasından olmak üzere, siyaset ve sanat camiasına 7 den 77 ye tanınmış isimleri, dededen toruna bir çok erkeği giydiren Kupon By Tosyalı markası sahibi Samim Hancıoğlu; kişiye özel dikim yapmanın hassasiyetine dikkat çekerek gömlek, takım elbise ceket ve pantolon ve bir çok üründe dünyanın en iyi kumaşlarıyla çalıştıklarını söyledi. İtalyan ve İngiliz kumaşlarının yanı sıra iç piyasada pek bulunmayan Yünsa ve Altın yıldız kumaşlarını da Takım ve gömleklerde kullandıklarını belirtti. Dikiş kadar kumaşın kalitesinin, ustanın işçiliğini ve değerini gösterdiğini vurgulayan Hancıoğlu, hazır giyim de de küçük butik koleksiyonlar yaptıklarını söyledi. 2018 yaz sezonu erkek giyim tek ceketlerde marin renlerin, parlement, beyaz ve turkuaz renklerin ön planda olacağını vurgulayan Hancıoğlu sözlerine şöyle devam etti; Biz butik bir mağazayız. Bizim tek derdimiz doğru elbiseyi, doğru kişiye, doğru yerde giydirmek. 30 yıldır işi en küçük ayrıntısından itibaren öğrenip her konumda insanla çalışmış olmamın artıları çok fazla. Bu nedenle yaptığımız her ürün kişiye özel hazırlanır. Yani birinde gördüğünüz bir takım elbise tamamen onun vücut ölçülerine, tarzına ve giyeceği yere göre özel olarak tasarlanıp dikilir.

Biz istiyoruz ki bize gelen müşterimiz şıklıkta herkesten bir adım önde olsun ve onu anlatacak bir kıyafete sahip olması gerektiğini bizlerle birlikte görsün, anlasın. Bu yüzden de gelen her müşterimizle önce nasıl bir kıyafet istediği, nerede kullanacağı ya da hangi renkleri sevip sevmediği konusunda kısa bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde hem kişiyi en doğru şekilde yönlendirmiş hem de nokta atışı bir takım elbise çıkartmış oluyoruz. Fabrikasyon üretimde, hak vereceksiniz ki, bu işin ilmini bilen çalışanlar ve yöneticilerle karşılaşamıyorsunuz. Size nelerin uyabileceğini, gerçekte neye ihtiyacınızın olduğu anlayamayan bir ekiple karşılaşmak tabii ki hiçbir müşterinin hoşuna gitmiyor.

O nedenle bizim butik olmamız, her ayrıntıyla birebir ilgilenmemiz, gerektiğinde yaşanan bir problemde müşterimizin olduğu yere gidip problemi çözmemiz, acil durumlarda 1 günde bile takım elbise hazırlayabilmemiz bizi tercih edilir yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.