Kurtarılan can dostlar HAYTAP sedyeleri ile taşınıyor

Kurtarılan can dostlar HAYTAP sedyeleri ile taşınıyor

Can dostlar sağlık müdahalesi gerçekleştirmek için veterinere giderken artık bu sedyeler ile taşınacak.

Trilogiq, bakımevlerindeki hayvanların güvenli ve emniyetli bir şekilde taşınabilmesi için HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu ile işbirliği içerisinde Türkiye genelindeki 10 barınağa hayvan taşıma sedyesi bağışladı.

HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, hayvanların bu sedyelerle medeni bir şekilde, onlara zarar vermeden taşınacağını belirterek projeden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Trilogiq Türkiye Ülke Yöneticisi Seçim Sarı: “ Bakımevlerinde yaşayan hayvanlarımız için ürünlerimizle neler yapabileceğimizle ilgili hayvan hakları konusunda en etkin kuruluş olan HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu ile görüşmelerimiz sonucunda taşıma sedyesi yapabileceğimiz fikri doğdu. Hayvanların emniyetli bir şekilde taşınabilmesi için ona uygun tasarımı yapılan bir ürün geliştirdik. Proje kapsamında, Türkiye genelindeki 10 bakımevine sedyelerin sevki yapıldı. Hayvan dostlarımıza karşı sorumluluklarımızın bilincinde olan bir firma olarak, bu tür projelerde yer almaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Proje kapsamında hayvan taşıma sedyeleri Türkiye genelinde Bitlis, Diyarbakır, İzmir, İstanbul, Aydın, Gaziantep, İzmir Karaburun, İzmir Güzelbahçe, Eskişehir ve Kahramanmaraş’daki bakımevlerine sevki yapıldı.

sedye_800x450.jpgtrq1_640x480.jpgtrq2_640x480.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.