KUŞADASI BELEDİYESİ'NDE YANGIN TATBİKATI

KUŞADASI BELEDİYESİ'NDE YANGIN TATBİKATI

Kuşadası Belediyesi, AKUT ve Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından iş sağlığı ve güvenliği kapsamında bir yangın tatbikatı düzenlendi.

Tatbikat öncesinde Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda  Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yangın Önleme Eğitim Şube Müdürü Murat Aktaş ve Yangın Eğitmeni Niyazi Karabıyık tarafından belediye personeline yangın esnasında neler yapılacağı ile ilgili teorik ve teknik bilgi verildi.

 Kuşadası 112 Acil ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nün destek verdiği tatbikat, yangın eğitimi, yangın tahliyesi ve yangın söndürme olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleşti. AKUT ekiplerinin yaklaşık 20 metre uzunluğundaki belediye binasından yaralı vatandaşı halatlarla indirmesi ise vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla izlendi. Tatbikatın sona ermesinin ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Başkanı Remzi Çengel, bu tür tatbikatları her yıl gerçekleştireceklerini belirterek tatbikata destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.  

unnamed-(7)-052.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.